dimecres, 28 de novembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 69 - CB Igualada A 62

Albert Ortega va ser determinant a la pròrroga
(Foto: Clara Almendros)
Partit d’infart el que es va veure el diumenge a la tarda a Les Naus, on l’equip sènior 'A' del Club Natació Sabadell va guanyar per un ajustat 69 a 62 al CB Igualada 'A', després de la pròrroga.

L’equip de l’Òscar Navarro va sortir molt espès i amb cert nerviosisme, en part perquè es jugava molt davant un rival directe per mantenir la categoria. Així els sabadellencs es precipitaven en atac i buscaven el recurs del tir exterior. Per la seva part l’equip igualadí va venir a Sabadell amb ganes i il·lusió de sumar la seva segona victòria a la lliga, i van estar a punt d’aconseguir-la fins al darrer minut del darrer quart, quan el CNS va donar-li la volta al marcador amb una jugada de 2+1 per part del jugador Mario Díaz, que deixava el marcador en un 57 a 55 a favor. Però un rebot ofensiu dels igualadins després d’un tir lliure va permetre empatar el partit (57 a 57) en els darrers segons.

A la pròrroga, l’encert del jugador local Albert Ortega amb 11 punts consecutius en el període extra va portar a l’equip a la victòria després d’un parcial final a la pròrroga de 12 a 5.

L’equip igualadí, que va guanyar els 3 primers períodes i va tenir un màxim avantatge de 12 punts a les acaballes del tercer quart, es va veure sorprès en el darrer quart amb la defensa alternativa de l’equip sabadellenc, fet que va permetre contraatacs ràpids dels sabadellencs i remuntar el partit.

Amb aquesta victòria el sènior 'A' continua a la part baixa de la classificació (13è) amb un balanç de 4 victòries i 7 derrotes. El proper partit serà el dissabte 1 a les 19 h a la pista del Reus Deportiu.

Parcials: 13-16, 16-20, 10-12, 18-9, 12-5.

Anotadors CNS: Romero (11), Sánchez, Barnusell, Lahmame, Abella, Ortega (15), Díaz (9), Gorina, Araujo (4), Andrés (12) i Almaguel (18).