dijous, 15 de novembre del 2012

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 50 - CB Llinars 35

Foto del CN Sabadell B amb el fill del Carles Los Santos
El sènior 'B' femení de Carles Los Santos també es va retrobar amb la victòria després de perdre dos partits per 1 i 5 punts i un altre davant el Bàsquet Femení Ripollet de la zona alta de la classificació. Les nostres arribaven a la cita amb moltes ganes, però molt limitades per les lesions que van produir que dues jugadores cadets i dues júniors haguessin de reforçar l'equip.

Així doncs, el partit davant el cuer, el Llinars, va començar de cara per les sabadellenques que es van escapar ràpidament amb un clar marcador de 13 a 0 que deixava el partit ben encarat, però la relaxació en defensa va permetre les visitants entrar al partit i reduir les diferències fins arribar al marcador amb un incòmode 22 a 15.

Després del descans les nostres, tot i que amb imprecisions, van agafar aire i van dominar el rebot, cosa que va permetre jugar amb comoditat en atac. L'encert exterior va ser una de les claus per escapar-se i entrar al darrer quart amb el partit sota control (40 a 24). En un darrer període intranscendent les nostres van mantenir la diferència i van acabar imposant-se per 50 a 35.

Després d'aquest triomf les nostres tornaran a jugar a Les Naus el dissabte 17 a les 19.30 h amb el CEB Ronçana en el que es preveu com un emocionant partit entre dos equips molt similars.