diumenge, 25 de novembre del 2012

Èxit de la Secció de Bàsquet del Club a la 1a Fira del Comerç de Sabadell



La canalla s'ho va passar d'allò més bé amb els jocs
(Foto: Miquel Rosell)

Dins els actes de la 1a Fira del Comerç de Sabadell la nostra secció de bàsquet va tenir un protagonisme especial ja que va ser un dels punts d'atracció de les activitats dirigides a la canalla assistent a aquest gran esdeveniment, i és que vam habilitar una pista de minibàsquet en la que es van desenvolupar entrenaments oberts a tothom que volgués així com partits d'exhibició, a més d'establir una carpa del CNS que va servir com a punt informatiu dins de la nostra voluntat de promocionar el bàsquet entre els més joves de la ciutat.

Tot i la pluja i el mal temps, dissabte 17 es va dur a terme un entrenament de la nostra Escola d'Iniciació que es va obrir a tot aquell que va voler apropar-se a la nostra pista atret pel exercicis i jocs que vam dur a terme. Més tard es va celebrar un partit de categoria benjamí mixte entre dues de les escoles que estan vinculades al nostre projecte, el Centre d'Estudis Ramar 1 i l'Escola Claret.

Diumenge 18, per la seva banda, va llevar-se amb millor cara i això va afavorir la celebració de les diverses activitats que es van programar. A primera hora partit entre els equips minis de Ramar 1 i el nostre mini 'B', i després entrenament obert a tots els assistents que va ser un constant degoteig de participants interessants en el nostre esport.

En definitiva, una molt bona jornada per promocionar el bàsquet a tots els nivells. Gràcies i felicitats a tothom que va ajudar a que l'èxit fos rotund!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.