dilluns, 12 de novembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 57 - CB Vic 63

Rubén Romero llançant tir lliure (Foto: Clara Almendros)
Cop dur pel sènior 'A' que va perdre per un ajustat 57 a 63 davant el CB Vic a Les Naus. La falta d'encert amb els tirs lliures, només 8 encistellats de 23 llançaments (34% d'encert), va ser la clau de la derrota de l'equip sabadellenc. El partit va començar molt favorable pels jugadors de l'Òscar Navarro que amb una defensa molt agressiva i una gran intensitat en el joc, van prendre la iniciativa en el marcador, deixant al final del primer període un marcador favorable de 17 a 11. En el segon quart, els sabadellencs es van relaxar en defensa i l'equip vigatà va començar a desplegar el seu millor joc amb jugades de triangulació que li van permetre donar-li la volta al marcador, així amb un parcial de 16 a 25 al final del segon quart van arribar al final de la primera a un mínim avantatge de 3 punts (33 a 36).

A l'inici de la segona part, l'equip sabadellenc va anotar 2 triples consecutius que li tornaven a donar avantatge en el marcador i semblava que era la reacció local, però 1 triple del l'equip vigatà tornava a empatar el partit a 39. A partir d'aquí, el partit es va igualar i l'intercanvi de cistelles deixava al final del tercer quart un 46 a 45 a favor dels sabadellencs, i tot per decidir en el darrer quart. Però, en el darrer quart va aparèixer la pitjor versió dels sabadellencs, on les imprecisions en atac, les pèrdues de pilota i sobretot, la falta d'encert amb els tirs lliures, doncs només es van encertar 3 dels 11 llançats, van ser determinants per a que l'equip visitant acabés guanyat el partit finalment.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' es situa a la part baixa de la classificació (14è) amb un balanç de 3 victòries i 6 derrotes. El proper partit serà el dissabte 17 a les 18 h a la pista de l'AB El Vendrell A, que jugarà amb la moral molt alta després d'haver guanyat aquesta jornada a la difícil pista del Grup Barna.

Parcials: 17-11 , 16-25 , 13-9, 11-18

Anotadors CNS: Romero (9), Barnusell, Tejedor, Abella (2), Ortega (8), Díaz (17), Gorina (2), Araujo (4), Andrés (7) i Almaguel (8).