dilluns, 5 de novembre del 2012

El Pre-mini femení brilla amb llum pròpia a Sant Adrià



Judith Mayor donant instruccions a les seves jugadores
El pre-mini femení del CN Sabadell va participar al prestigiós primer Minitorneig Ciutat de Sant Adrià amb la presència dels millors equips de Catalunya de la categoria i, després de diversos partits, va aconseguir arribar a la gran final on va caure davant el dominador de la competició, el Femení Sant Adrià.

L'equip entrenat per Judith Mayor va estrenar-se amb una contundent victòria davant el CN Caldes per 23 a 73, però més tard va haver de cedir davant el potencial de l'equip amfitrió per 56 a 87 en un partit igualat que va acabar amb un enganyós resultat donada la igualtat en 6 dels 8 quarts que es van disputar. El tercer partit de les sabadellenques les va enfrontar al Joviat de Manresa a qui van vèncer per 33 a 77 assegurant-se així un lloc a semifinals com a segones de grup.

A les semifinals el Boet Mataró, dominador del seu grup, va haver de cedir al talent de les jugadores del CN Sabadell que van aconseguir el pas a la gran final després de vèncer per 41 a 63. Així doncs, al partit definitiu, les sabadellenques van tornar a medir-se al Sant Adrià que va demostrar més força i resistència física i va acabar guanyant per 50 a 28.

Tot i la derrota aquesta generació de jugadores va brillar amb llum pròpia a aquest gran torneig i va aconseguir demostrar el seu potencial com un dels millors equips pre-minis femenins catalans d'aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.