dissabte, 24 de novembre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 52 - CB Sant Just 54

(Foto: Quim Gómez)

El sènior 'A' femení va entrebancar-se davant el Sant Just per un ajustat 52 a 54 que va resoldre's a la pròrroga.

Les de Jordi Juste no van estar massa encertades en el decurs de la primera part tot i que els llançaments de Dèbora Llamas i el control del rebot defensiu van permetre mantenir-se a les locals dins el partit tot i els esforçós d'un Sant Just que sempre va dur la iniciativa per petites rendes mai superiors als 4 punts.

Al tercer període, i després del pas per vestuaris, les nostres van ratllar a molt bon nivell fent circular la pilota, corrent la pista i dominant el ritme de partit a les dues bandes de la pista. Tan sols les errades des del punt de personal (18 al final del partit) i certes imprecisions van permetre a les visitants mantenir-se dins el joc tot i que el domini sabadellenc va arribar als 8 punts. En el darrer quart noves imprecisions i errades van permetre a les del Baix Llobregat retallar diferències fins a signar l'empat a 48 gràcies a l'encert des del tir lliure i als bàsquets fàcils sota cistella. En aquests moments, i amb 26 segons per jugar-se, les nostres van esgotar la possessió i la base Tamara Masvidal, en una acció individual, va aconseguir encistellar deixant el partit pràcticament sentenciat (50 a 48) amb un segon per jugar-se. En bàsquet, però, no es pot cantar victòria abans d'hora i això ho va aprofitar el Sant Just que va anotar sobre la botzina en una jugada d'estratègia des de la banda que va evidenciar la mala defensa local.

Al temps extra l'ansietat i els nervis van predominar en el joc amb les visitants que es van avançar i van seguir explotant l'escassa punteria de les de Jordi Juste que van veure com un partit que tenien de cara se'ls hi va escapar per no ser prou constants.

Aquesta setmana les nostres viatgen a la complicada pista del TGN tarragoní que és cinquè amb un balanç de 6-3 mentre que el nostre equip té un balanç de 4 victòries i 5 derrotes i es vuitè a la classificació. Som-hi noies!