dilluns, 12 de novembre del 2012

2a Catalana Masculina. UB Llefià A 64 - CN Sabadell B 68

El sènior 'B' del Club Natació Sabadell va presentar-se a Badalona amb la moral molt alta tot i els últims partits contra líders de la competició sabent que si les coses es feien correctament tindrien opcions al final del partit.

El primer quart sabadellenc va ser de somni, un bon atac amb velocitat i intensitat permetia als de Jordi Talló manar amb contundència i claredat al marcador, i amb un parcial de 9 a 2 en el minut 3 de partit començaven a demostrar que no seran la flor de la categoria, la millor defensa sabadellenca sobre els homes importants del Llefià va portar que al final del primer quart el marcador estigues en un 15 a 22.

Al segon quart els jugadors locals es varen treure la son de les orelles i varen començar a aturar amb molta contundència el joc visitant, que tot i així va baixar una mica en la seva velocitat, però tenia sota control en tot moment el marcador, a pesar de que en el minut 4 el Llefià va empatar l'electrònic a 26 punts un ràpid 0 a 7 tornava a posar la distància pertinent, arribant-se al descans del partit amb un esperançador 30 a 36 pels jugadors de Jordi Talló.

A la represa del partit els sabadellencs van sortir a mortificar al contrari i amb 3 triples seguits dels 9 aconseguits durant el partit van col·locar el marcador en 35 a 45 (màxima diferència), poc a poc el conjunt local va anar trobant-se millor en el terreny de joc gràcies a la seva agressivitat defensiva i permesa per la parella arbitral, tot i que els jugadors visitants van llançar 30 tirs lliures, arribant al final de 3r quart amb un inquietant 52 a 59, tot i que el CN Sabadell va dominar en tot moment el resultat del partit i en quasi tot moment el ritme i la defensa del partit.

A l'últim i decisiu quart els jugadors badalonins van treure finalment la destral de guerra defensivament i no van permetre que els jugadors sabadellencs poguessin desplegar el seu joc de contracop i velocitat adient a la seva joventut, el que va provocar que durant aquest quart els jugadors sabadellencs fessin 2 cistelles de camp i la resta de tirs lliures, dels 30 tirs lliures 14 es van llançar a l'últim quart, degut a la duresa extrema del conjunt local què gràcies al seu joc brut va empatar el partit a 62 a dos minuts per acabar, en aquest moment i per primer cop a la lliga els jugadors de Jordi Talló van estar molt concentrats en la feina i en el que tenien de fer a la pista, sense entrar en les provocacions locals i centrant-se en acabar de guanyar el partit que tenien dominat des del primer segon del primer període.

Gran partit dels jugadors del sènior 'B' del CN Sabadell que s'han emportat una molt important victòria de la pista d'un rival directe com pot ser el UB Llefià de Badalona.

El proper partit serà el diumenge 18 a les 16.30 h a Les Naus amb el ADE Fuster de Santa Coloma de Gramanet.

Parcials: 15-22, 15-14, 22-23, 12-9.

Anotadors CNS: Yll (11), González (9), Escuert (6), Tejedor (7), Barnusell (9), Moix (7), Escapa (9), Lahmame (2), Vilches i Tena (8).