dimarts, 6 de novembre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Terrassa 57 - CN Sabadell A 46

Defensa del CNS davant el CNT (Foto: Quim Gómez)
Derrota del sènior femení 'A' en la seva visita a la pista del líder invicte de la categoria, el CN Terrassa. Les noies de Jordi Juste van pagar molt cara la sortida al partit encaixant un sever parcial de 16 a 4 davant un equip, l'egarenc, que es va mostrar encertadíssim tant des de la llarga distància com a prop de la cistella, de manera totalment contrària a les sabadellenques, erràtiques i amb molt poca fluïdesa en atac. Al segon període les sensacions en atac van millorar però l'encert des de la línia de 6,25 de les locals va propiciar que s'arribés al descans amb un marcador de 34 a 16 que semblava definitiu. Res més lluny de la realitat.

Les nostres van sortir molt entonades i, aprofitant la relaxació de les de Terrassa, van generar un parcial de 0 a 11 que les va retornar al partit amb minuts molt bons de Masvidal i Guitart. L'encert en el tir i l'agressivitat en defensa va agafar per sorpresa el CN Terrassa que va veure com, després d'una cistella de Fontanals, s'entrava al darrer període amb un 39 a 36 i tot per decidir. En els darrers minuts el CNS es va col·locar a tir de pedra (41 a 40) però novament l'encert exterior va permetre a les egarenques agafar aire i distanciar a se en l'electrònic tot i els intents de les nostres. Als dos darrers minuts, amb el partit 47 a 43, les líders van demostrar la seva qualitat i van signar un parcial de 8 a 0 que va acabar significant  la derrota per les noies del Club, que van encadenar així el seu tercer entrebanc consecutiu exhibint novament minuts de molta qualitat i d'altres molt més desencertats.

Aquesta setmana les nostres reben al Samà de Vilanova, un equip que presenta el mateix balanç que les noies de Jordi Juste en un partit que ha de servir per tornar a retrobar a se amb la victòria. El dissabte a les 17.45 h tothom a Les Naus!

Parcials: 16-4, 18-12, 5-20, 18-10

Anotadores CNS: Masvidal (9), Fontanals (5), Grau (2), Guitart (7), Sampedro (13), Drago (2), Mayor (3), Linares (3), Llamas 82) i E. García.