dimecres, 3 d’octubre del 2012

EBA. València Basket Club 86 - Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia 118



L'equip de Josep Maria Raventós van fer un d'aquells partits que fan afició a València amb un descomunal triomf per 86 a 118 davant tot un València Basket, filial de l'equip de Lliga ACB, en un autèntic recital de joc ràpid, encert i molta intensitat que demostra el creixement de l'equip sabadellenc. Entre les dades a destacar, a més de la màxima anotació registrada a EBA en el que portem de temporada, s'ha de fer referència a que cinc jugadors van superar la desena de punts de valoració estadística amb Ramírez com a màxim anotador amb 27 punts i Sobrepera com a millor jugador amb 22 punts i 4 rebots, i a que va poder debutar amb nota el jugador del Júnior Preferent Bernat Camarasa.

Pel que fa a l'equip Júnior Preferent, aquest va deixar escapar una victòria que estava a tocar a la pista del potent Mollet, un equip que tot i tenir més kilos prop de l'anella va anar per darrera dels de Lluís Dalmau durant bona part del partit amb rendes favorables als sabadellencs de fins a 12 punts. El problema, però, va aparèixer com a Mataró a mesura que avançava el partit ja que la desconcentració va anar augmentant fins que els darrers dos quarts van ser una constant d'alternatives que finalment va acabar afavorint els molletencs per un escàs marge, 70 a 65, que deixa als nostres amb el regust amarg d'haver pogut acabar els tres partits amb victòria i no amb l'actual balanç de 1 victòria i 2 derrotes.

L'equip de Júnior de 1r any, per la seva banda, també va cedir davant un Círcol Catòlic de Badalona que va imposar les seves variants defensives i major potència física a la zona per acabar enduent-se el partit per 54 a 65. Els sabadellencs, que comptaven amb les importants baixes d'Algar, Páez i Cuevas (tots tres amb el Preferent) i del tècnic Òscar Navarro (amb el Copa del CN Sabadell) no van entrar mai del tot al partit degut a la manca de concentració i al poc nivell de control del rebot que va afavorir sempre als badalonins. Destacar la participació dels jugadors cadets Lorente, Mirada i Tanyà que van suplir els jugadors absents.

Finalment, l'equip cadet del Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia es va enfrontar al CB Castellar 'B' lluny de casa i va guanyar el partit per un contundent resultat de 10 a 86 a favor. Els noies de Paco Rodríguez, que van fer una sortida fortíssima a pista, van trencar el partit d'un bon inici i, tot i la diferència, no van deixar de treballar mai fins a obtenir una victòria que reflecteix l'excessiva diferència entre ambdós equips. El bon treball d'aquest grup que, recordem, gairebé el deixa a Preferent a les fases d'inici de setembre, ha de convertir aquest equip en un dels favorits de la seva nova competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.