dimarts, 30 d’octubre del 2012

Copa Catalunya Masculina. Grup Barna A 72 - CN Sabadell A 55

Albert Ortega llançant tir lliure (Foto: Clara Almendros)

Nova ensopegada del sènior 'A' masculí a la difícil pista del CB Grup Barna. Un parcial en contra de 23 a 9 en el tercer període va condemnar a l’equip de l’Òscar Navarro a una dura derrota. El partit va començar molt igualat amb l’intercanvi de cistelles, que deixava el final del primer període amb un mínim avantatge a favor del CN Sabadell (18 a 19). En el segon període, l’equip barceloní va començar a trobar-se còmode a la pista i va agafar la iniciativa en el joc i en el marcador, per la seva banda l’equip sabadellenc era incapaç d’agafar rebots ofensius per tal de disposar de segones opcions d’atac, així el final de la primera part acabava amb un lleuger avantatge a favor de l’equip local (37 a 33).

A la represa l’equip sabadellenc va sortir bloquejat i sense idees, fet que provocava que la pilota cremés a les mans dels jugadors i només haguessin llançaments precipitats fruit de l’ansietat. L’equip barceloní ho va saber aprofitar mostrant el seu millor joc i bon encert de cara a cistella. Així amb un parcial de 23 a 9, els barcelonins pràcticament sentenciaven el partit al seu favor amb un resultat de 60 a 42 al final del tercer període.

En el darrer període l’equip sabadellenc va saber reaccionar i la igualtat en el joc va tornar, però tot i guanyar-lo per la mínima (12 a 13), el partit es va perdre en el tercer quart.

El proper partit serà el dissabte 3, a les 18 h a Les Naus amb el JAC Sants de Barcelona.

Parcials: 18-19, 19-14, 23-9, 12-13

Anotadors CNS: Romero (13), Barnusell, Abella (5), Díaz (7), Ortega (10), Gorina (9), Araujo (5), Belmar i Almaguel (6).