dimarts, 23 d’octubre del 2012

2a Catalana Masculina. Cuines Stil Balsareny 69 - CN Sabadell B 77

Els jugadors celebren la victòria a Balsareny (Foto: S. Bosch)
El conjunt del CN Sabadell 'B' va aconseguir una gran victòria a la pista bagenca del Balsareny, fent un partit molt seriós de principi a fi.

Els jugadors de Jordi Talló varen començar una mica temptejant el terreny i les possibilitats reals del partit, amb un bon atac, però pitjor defensa es va arribar a la fi dels primers 10 minuts amb un ajustat marcador de 19 a 17. A la represa de segon quart els sabadellencs aconseguiren fer el primer parcial important per encarrilar el partit, 2 a 11 que col·locava el resultat en un 21 a 28. Poc a poc els locals anaren trobant-se millor a la pista i contrarestaren el parcial amb un 8 a 2 tornant a ajustar l'electrònic. A partir d'aquest instant l’equip sabadellenc va aconseguir encarrilar una sèrie d'atacs molt bons, provocats per una millor defensa que el portaren a arribar al descans amb un encoratjador 34 a 42.

El tercer quart va ser la consagració del partit per part dels sabadellencs, tot i que el Balsareny es resistia a deixar perdre el partit a casa seva, endossant als sabadellencs d'inici un parcial de 5 a 0 i marcant territori a la represa del partit. Els jugadors de Jordi Talló, no es van ensorrar i amb una defensa espectacular van aconseguir millorar el seu atac fent un parcial de 1 a 14 en 4 minuts de joc efectiu, acabant el quart amb un clar 47 a 59.

El darrer període començava amb molta il·lusió visitant i endossant un parcial novament important als de Balsareny que no sabien d'on sortia la màgia atacant sabadellenca, amb un nom propi en aquest encontre Arnau Escapa que va trobar l'anella amb molta comoditat durant quasi tot el partit, el nou parcial visitant tan bon punt començar va ser de 0 a 8 que deixava el partit quasi sentenciat 47 a 67. Però el que menys cabia esperar que passes va passar per tercera setmana consecutiva als jugadors de Jordi Talló, possiblement per la inexperiència van cometre l'error de baixar les defenses i permeteren que el Balsareny a falta de 1 minut i mig es col·loqués a 10 punts, tot i l'ensurt dels últims minuts els jugadors del CN Sabadell varen saber guanyar un partit fora de casa amb un equip amb molta experiència a la categoria.

El proper partit serà el dissabte 27, a les 19 h a Les Naus amb el Dots Sant Quirze BC.

Parcials: 19-17, 15-25, 13-17, 22-18

Anotadors CNS: Yll (2), González (7), Escuert, Tejedor (16), Barnusell (5), Belmar (6), Moix (12), Escapa (20), Puente (5), Lahmame (4) i Vilches.