dijous, 11 d’octubre del 2012

1a Catalana Femenina. CBF Cerdanyola 68 - CN Sabadell A 75

Judith Mayor llançat un tir lliure
Partit d'infart el que es va endur el sènior femení 'A' davant un CBF Cerdanyola que va posar les coses molt difícils a les de Jordi Juste. El partit va començar, de fet, de cara per les locals que van aconseguir obrir una petita escletxa al marcador (17 a 12) però al segon quart les sabadellenques van començar a atacar amb millor criteri i van signar un parcial de 0 a 10 que els hi donava l'avantatge tot i que per un escàs marge que, finalment, es quedaria en empat a 30 al final de la primera part.

A la segona part la igualtat va continuar sent la nota predominant ja que cap dels dos equips semblava imposar les seves armes a l'adversari, però l’equip sabadellenc, amb tres triples en el tercer quart, va aconseguir arribar al període decisiu amb un petit avantatge (42 a 45) que semblava que podia donar ales a les nostres. Novament l'encert exterior i la bona circulació de pilota van ser factors claus per trencar el partit (50 a 57) a manca d'escassos minuts. En aquest moment, i de manera inesperada, el Cerdanyola va pressionar a la desesperada i va aconseguir que les nedadores cometessin errors, signant un parcial de 8 a 0 que conduí el partit a la pròrroga.

En el temps extra el CN Sabadell no va voler més sorpreses i va prémer l'accelerador per tornar a ampliar diferències gràcies a la bona punteria exterior i a la millor defensa, apuntant-se un triomf que deixa a les nostres amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota a l'espera de rebre dissabte 13 (19 h) a Les Naus a l'AE Sedis Bàsquet de la Seu d’Urgell.

Anotadores CNS:  P. García (12), Drago (10), E. García (6), Alonso (2), Fontanals (11), Masvidal (11), Guitart (2), Llamas (7), Mayor (4), Grau, Linares i Sampedro.