dijous, 25 d’octubre del 2012

1a Catalana Femenina. BF Viladecans B 55 - CN Sabadell A 50

Judith Mayor (Foto: BasketVallès)
Dura derrota del CN Sabadell 'A' que van caure a la pista del fins aleshores cuer, el BF Viladecans, que va fer valer la seva major regularitat al llarg del partit i es va imposar a la recta final del matx. Les sabadellenques no van quallar un bon inici de partit ja que sempre van anar a remolc de les locals i no van poder aprofitar les seves opcions des del punt de personal, tot i així, el bon nivell defensiu va propiciar que el primer quart finalitzés amb un ajustat 11-8. Al segon període es van veure possiblement alguns dels millors minuts de joc de l'equip de Jordi Juste aquesta temporada, i és que va haver-hi una gran circulació de pilota i molta mobilitat, fets que van destrossar la defensa el Viladecans amb unes inspirades Llamas i Sampedro jugant els seus millors minuts. Amb això, el resultat al descans era d'un clar 24-32 que encara podria haver sigut més ampli.

Un bàsquet d'Eva García va obrir el període decisiu i li va donar la màxima al CN Sabadell que semblava en disposició de trencar el partit (24-34), però la relaxació en defensa i la manca d'encert van propiciar la remuntada del Viladecans que va signar un parcial de 6-0 que va retornar l'empat al marcador. La sequera anotadora de les sabadellenques, que es va allargar durant 7 minuts, va fer que novament aquestes anessin per darrera de les locals que podrien haver trencat el partit des del tir lliure però que no ho van aconseguir degut al seu baix encert. Les accions de Mayor i Garcia van permetre somiar al CNS a l'avançar-se novament a menys d'un minut pel final, però els errors en forma de pilotes perduda van acabar sent decisius la victòria es va quedar a Viladecans, trencant així una sèrie de 3 partits consecutius guanyats de les nostres.

El proper partit del sènior 'A' femení serà dissabte a Les Naus davant el potent CB Valls a les 17.30 h Us hi esperem!

Anotadores CNS: Mayor (10), Linares (2), Llamas (9), Masvidal (4), Fontanals (3), Sampedro (9), E. García (6), P. Garcia (7), Guitart, Grau, Drago i Alonso.