dimarts, 23 d’octubre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 52 - CB Martorell 62

Iram Almaguel llançant tir lliure (Foto: Clara Almendros)
Nova derrota del sènior 'A' masculí a casa davant el CB Martorell per 52 a 62. Tot i que l’equip de l’Òscar Navarro va realitzar en línies generals un bon treball en defensa, aquesta vegada la falta d’encert dels seus jugadors que amb un 36% d’efectivitat en els llançaments de 2 i un 14% d’efectivitat en els llançaments de 3, més pèrdues de pilotes en moments claus del partit, van condemnar als sabadellencs a anar sempre darrera en el marcador i a perdre finalment el partit.

En el primer quart es van imposar les defenses i el poc encert per part dels dos equips, fet que va donar un resultat molt baix a l’electrònic (6 a 12) a favor de l’equip martorellenc. En el segon quart, el joc es va igualar més i l’intercanvi de cistelles donava un parcial molt igualat (15 a 16), però a favor de l’equip visitant.

A la represa l’equip sabadellenc va implantar una defensa en zona 2-3, que va provocar que l’equip martorellenc no es trobes còmode a la pista i no trobes bones posicions de llançament, fet que va permetre que els sabadellencs empatessin el partit, però quan semblava que l’equip sabadellenc li donaria la volta al marcador, els sabadellencs van tenir moltes pèrdues de pilotes consecutivament i 2 triples seguits dels martorellencs els hi van tornar a donar avantatge en el marcador (35 a 41).

En el darrer quart, va tornar a aparèixer el jugador més destacat de l’equip martorellenc, Fèlix López, que amb el seu encert va sentenciar el partit a favor del seu equip. Cal destacar que dels 62 punts que va anotar el CB Martorell, 31 (la meitat) els va anotar aquest jugador.

La nota negativa, a part de la derrota, és la lesió del jugador local Marc Sánchez, que es va lesionar del turmell i s’afegeix a la llista de lesionats de l’equip que ja encapçalaven els jugadors Òscar Pardo i Jordi Costa.

El proper partit serà el diumenge 28, a les 18 h a Barcelona amb el Grup Barna.

Parcials: 6-12, 15-16, 14-13, 17-21

Anotadors CNS: Romero (10), Sánchez (6), Barnusell (3), Abella, Díaz (2), Ortega (7), Gorina (7), Araujo (4), Andrés (3) i Almaguel (10).