dilluns, 15 d’octubre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 54 - AE Sedis Bàsquet 46

Jugada d'atac del CN Sabadell A
Important victòria del sènior 'A' femení que, tot i no fer un espectacular partit, va aconseguir desfer-se de l'incòmode equip del Sedis per 54 a 46. Les de Jordi Juste van començar marcant el ritme de partit amb bon encert exterior i interior però les de La Seu no es van quedar enrrere, firmant un parcial de 3 a 9 que va deixar el partit igualat (14 a 13) al final del primer quart. En el segon quart les visitants van seguir a bon ritme i van passar a comandar el marcador aprofitant la manca d'encert de les sabadellenques que eren incapaces d'aturar l'ofensiva d'un inspirat equip que es va avançar 14 a 19 gràcies a les bones accions interiors de Pérez i aprofitant el feble balanç local. Tot i així, en una de les seves fogonades de talent, l'equip sabadellenc no es va despenjar i amb vàries accions ofensives col·lectives en les que va destacar Linares, el partit va arribar al descans amb igualtat total al marcador amb empat a 27.

A la segona meitat la defensa zonal del Sedis intentava seguir ofegant l'atac del CN Sabadell però la millor circulació de pilota i el control de rebot van propiciar que mica en mica les locals anessin agafant curtes distàncies en el marcador de 2-4 punts que finalment es van traduïr en un avantatge per 40 a 34 a l'iniciar els darrers 10 minuts. En aquests instants decisius les de Jordi Juste es van escapar 45 a 34 amb una amenaça de trencar el partit, però la inconsistència ofensiva en certs moments, amb errades no forçades, van permetre que les visitants es mantinguessin dins el partit tot i que sempre per darrera en el marcador i, a l'hora de la veritat, sense opcions.

Amb aquest triomf el CN Sabadell acumula un balanç de 3 victòries i 1 derrota que situa l'equip, en una lliga tan igualada, a la zona alta de la classificació.