dijous, 27 de febrer del 2014

Actualitat masculina: No hi ha qui aturi als preminis!


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 60 - CB TANINO CERDANYOLA 'A' 80

El sènior 'A' poca cosa va a tenir a fer davant un Cerdanyola que va fer-se amb el ritme del partit a partir d'una defensa zonal que va canviar el curs del matx a partir del segon període. La fluixa defensa dels nostres haurà de ser un dels elements a millorar diumenge a les 11.45 a la pista del cuer, el CB Morell.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 62 - CB TANINO CERDANYOLA 'B' 79

Resultat que no manifesta la igualtat que va haver-hi a un partit on el sènior 'B' va competir a bon nivell fins que al darrer període el desencert i manca d'idees van decantar la balança del costat d'un Cerdanyola que no va perdonar i es va endur el partit.
Diumenge a les 18.00 desplaçament vital a la pista del Súria en l'aferrissada lluita per la permanència.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 50 - CN TERRASSA 'A' 61

El CN Terrassa va trencar l'excel·lent dinàmica de resultats del júnior 'A' que poc va poder fer davant la bona defensa que van presentar els visitants, amb més centímetres prop de cistella, i amb les idees molt clares quant a ritme al que s'havia de jugar tal i com mostra el curt marcador.
Dissabte a les 17.45 nova prova de foc a la pista de l'ASFE, un rival que posarà les coses molt difícils.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 46 - CREU ALTA SABADELL '2' 50

El júnior 'B' va tornar a tenir la victòria a tocar com en les darreres dues setmanes però no va poder endur-se el partit per petits detalls i pel desgast d'haver de remontar més de 10 punts en els instants inicials de partit.
Dissabte a les 16.00 el Centre Catòlic d'Hospitalet serà un rival propici per mirar de revertir la mala dinàmica de resultats.

Cadet 'A2'
UE SANT CUGAT '2' 78 - CN SABADELL 'A' 69

El cadet 'A' va recuperar l'alè competitiu i va tenir contra les cordes a una UE Sant Cugat més potent físicament gràcies al joc a tota la pista dels nois d'Edu Arizmendi.
Aquest cap de setmana no hi ha jornada però us regalem el vídeo del partit de la setmana passada.



Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 57 - CB VALLIRANA 59

El cadet 'B' va caure en un final de partit molt ajustat després de 40 minuts d'intercanvis en el marcador i un joc ofensiu molt intens per part de tots dos equips. A la recta final el Vallirana va mostrar-se més sòlid i amb més punteria.

Infantil 'A2'
MDD CARME-CBT 43 - CN SABADELL 71

Bon partit de l'infantil masculí que va jugar a un bon nivell en el seu llarg viatge a Tarragona on van poder pressionar amb intensitat i aconseguir bàsquets fàcils que a la llarga es van traduir en molt avantatge en el marcador final.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 63 - CB MANLLEU 'A' 65

Emocionant partit del mini 'A' masculí que no va poder sumar la victòria tot i el bon joc degut a la remuntada del Manlleu en el darrer període que va propiciar un final molt ajustat.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 40 - CB TANINO CERDANYOLA 'B' 61

El mini 'B' poca cosa va poder fer davant l'allau de baixes que va experimentar davant un Cerdanyola que va estar més fresc amb l'avanç dels minuts.

Premini D
CN SABADELL 46 - GRAMENET BC 39

Nova victòria dels preminis que segueixen a l'alça i van tornar a guanyar en un partit molt ajustat al Gramenet que els permet ser l'únic equip del seu grup que es manté sense conèixer la derrota.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.