dijous, 20 de febrer del 2014

Actualitat masculina: El sènior 'A' i el premini segueixen guanyant al límit una jornada més


1a Catalana
CB SAMÀ 79 - CN SABADELL 'A' 80

Nova victòria dels nois d'Àlex Avilés que van resoldre el partit a les acaballes gràcies a una actuació col·lectiva molt sòlida que va permetre endur-se el partit per petits detalls just a les acaballes del mateix.


Aquest dissabte derbi comarcal davant el potent Cerdanyola dissabte a les 16.00 a Les Naus, un partit en el que el suport de tothom a les grades serà decisiu.

2a Catalana
CB GAVÀ '2' 70 - CN SABADELL 'B' 68

El sènior 'B' va tenir la victòria a tocar a la pista del líder arribant a dominar per 15 punts de diferència però la inconsistència als minuts finals van privar als de Cristóbal Lindo de fer-se amb una preuada victòria.
Dissabte partit molt important a Les Naus davant el Cerdanyola 'B' a les 17.45.

Júnior Interterritorial
ABB DOSA 56 - CN SABADELL 'A' 69

El júnior 'A' segueix comptant els seus partits per victòries en aquest any 2.014 i va imposar a Badalona el seu creixement defensiu per desfer-se del Dosa.
Diumenge a les 12.30 el CN Terrassa visita la nostra pista en un derbi vallesà que pot ser una bona oportunitat per seguir ascendint en la classificació.

Júnior B
CEJ L'HOSPITALET 60 - CN SABADELL 'B' 54

El júnior 'B' va fer un dels seus millors partits de la temporada i va tenir contra les cordes a l'Hospitalet en un partit que es va acabar decidint per petits detalls del cantó dels locals, en millor dinàmica de resultats.
Dissabte a les 19.30 Les Naus acolliran el duel sabadellenc entre els de Ramon Pérez i el Creu Alta.

Cadet A2
CN SABADELL 'A' 34 - CB CABRERA 88

Els d'Edu Arizmendi van realitzar un dels pitjors partits de la temporada i això va ser aprofitat per un Cabrera que va passar per sobre dels nostres amb massa facilitats. 
Diumenge a les 11.00 desplaçament a la pista de la UE Sant Cugat on els nostres tindran l'opció de recuperar la competitivitat en el joc.

Cadet D
CB PRAT 'C' 53 - CN SABADELL 'B' 77


El cadet 'B' va refer-se de la seva darrera derrota i va jugar a gran nivell a la pista del Prat on els d'Adrià González van fer un partit molt rodó, sobretot en atac.
Diumenge a les 10.45 el Vallirana visitarà Les Naus.

Infantil A2
CN SABADELL 21 - CB LLIÇÀ D'AMUNT 72

Poca història en el partit dels infantils que el Lliçà es va apuntar de manera clara després de només dos períodes de certa igualtat. La major fortalesa física dels visitants i la quantitat de boles perdudes dels de Jonathan Ramírez al llarg del partit van dictar sentència tal i com es reflecteix en el marcador.
Dissabte a les 11.00 toca matinar per desplaçar-se a jugar davant el MDD Carme de Tarragona.

Mini A2
CB VIC 98 - CN SABADELL 'A' 48

La matinada dels nostres va condicionar un partit en que el Vic no va donar opcions als sabadellencs que van encaixar masses bàsquets fàcils que van néixer de pilotes perdudes.
El Manlleu serà el rival dels d'Edu Arizmendi dissabte a les 11.45 a Les Naus.

Mini C1
CE ESCOLA PIA SABADELL 'B' 98 - CN SABADELL 'B' 48

Les múltiples baixes de l'equip de Ricard Sora van condicionar un partit en el que hauria d'haver regnat la igualtat tal i com havia succeït en anteriors enfrontaments entre aquests dos conjunts.
Dissabte a les 10.30 el Cerdanyola 'C' ens visitarà a Les Naus.

Premini D
UB MIR 'B' 38 - CN SABADELL 40

El premini segueix guanyant partits al límit i en aquesta ocasió va tocar fer-ho a Montcada i Reixac on els de Marc Sora van evidenciar el seu bon estat de forma.
Dissabte a les 10.30 toca jugar a casa i rebre la visita del Gramenet BC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.