dijous, 27 de febrer del 2014

Actualitat femenina: Només les preminis i júniors sumen en un cap de setmana força gris. Dissabte tu també jugues!

1a Catalana
CN TERRASSA 52 - CN SABADELL 'A' 48

El sènior 'A' va realitzar un dels seus pitjors partits del curs i va haver de cedir davant un CN Terrassa que va jugar amb les seves armes de la millor de les maneres i es va acabar enduent el triomf davant un equip que va fallar 15 tirs lliures i moltes situacions còmodes.
Aquest cap de setmana no hi ha temps per lamentar-se ja que ens visita un equip de la zona alta com és el CB Nou Olesa, dissabte a les 17.45. Les jugadores del primer equip han preparat un vídeo per convidar-vos a aquest emocionant partit ja que, tu també jugues!

3a Catalana
CN SABADELL 'B' - Ajornat

Després de l'aplaçament del partit d'aquesta setmana el sènior 'B' torna a la competició aquest cap de setmana davant el Masquefa, dissabte a casa a les 19.30.

Júnior 'A'
ASFE 37 - CN SABADELL 42

El júnior femení va recuperar el camí de la victòria davant l'ASFE a Sant Fruitós tot i que no en un dels seus millors partits, principalment degut al desencert ofensiu i a la gran quantitat de pilotes perdudes. No obstant, en un final ajustat, les nostres van endur-se el triomf.
Aquesta setmana no hi haurà jornada de Nivell 'A'.

Cadet 'A2'
JE TERRASSA 'B' 53 - CN SABADELL 43

Mal partit del cadet femení que després d'una primera part molt per sota del seu nivell va veure com el matx es complicava en excés els dos darrers quarts tal i com reflecteix el resultat final.
Aquesta setmana les cadets descansen per la festivitat de Carnestoltes.

Infantil 'C1'
CN SABADELL - Descans

Les infantils van descansar el passat cap de setmana i aquesta jornada tampoc jugaran. L'equip d'Oriol Real ocupa la primera plaça empatat amb el Sitges.

Mini 'A1'
AE BOET-FEMENÍ MARESME 57 - CN SABADELL 'A' 51

El mini 'A' tot i fer un bon partit va caure a Mataró degut a un desatrós cinquè període que va perdre per 18-2 i que va condicionar la resta del partit tot i que mai es va deixar de competir.
Aquest cap de setmana les noies de Salva Gràcia i Quim Gómez es desplacen a Sant Adrià del Besòs per disputar un torneig de molt bon nivell.

Mini 'C1'
CN TERRASSA 39 - CN SABADELL 'B' 32

Desencertat partit del mini 'B' femení que va cedir en un partit ajustat davant un CN Terrassa que sempre va anar un pas per davant nostre.
Aquesta setmana cap de setmana de descans.

Premini 'A'
CB SANT CELONI 34 - CN SABADELL 'A' 82

Contundent victòria del premini 'A' que va passar per sobre del Sant Celoni en un bon partit col·lectiu de les jugadores de Judit Mayor que, tot i descansar aquesta setmana, participaran al torneig de Sant Adrià on tenen moltes opcions de fer un bon paper.

Premini 'C'
BÀSQUET MOLINS 10 - CN SABADELL 'B' 60

Molt bon partit d'un premini 'B' que segueix creixent i que en aquesta ocasió es va imposar al Molins amb molta contundència en un partit en el que a més de la característica agressivitat se li va sumar encert en atac.