dijous, 13 de febrer del 2014

Actualitat femenina: Jornada perfecta per les noies!


1a Catalana
TGN BÀSQUET 42 - CN SABADELL 'A'


Important victòria de les noies d'Álvaro Fernández que van recuperar el liderat a una complicada pista i gràcies a un treball constant que va tenir la recompensa al darrer període quan la defensa sabadellenca va ofegar a les de Tarragona, que només van poder anotar 2 punts en total.
Aquest cap de setmana nova prova de foc davant una UE Sant Cugat que dissabte a Les Naus (17.45) de ben segur que presentarà molta resistència.

3a Catalana
BC MARTORELL 26 - CN SABADELL 'B' 44

El sènior 'B' no va fer un gran partit en atac però la sòlida defensa al llarg de tot el partit va permetre a les de Domingo Marín guanyar en un desplaçament a la pista del colista. A lamentar les lesions que estan afectant a l'equip en el moment més important de la temporada.
Dissabte a Les Naus esperem el vostre recolçament per guanyar al CB Castellbisbal, 2n classificat, en un partit decisiu (19.30).



Júnior A
SA SÚRIA 36 - CN SABADELL 60

Partit guanyat i ben treballat pel júnior femení de Carles Los Santos que no va donar opció al Súria en un partit on les nedadores van recuperar sensacions després de la seva darrera derrota. Dissabte a les 16.00 nova oportunitat de demostrar aquesta progressió davant un Joviat-La Salle que ocupa les darreres posicions de la classificació.

Cadet A2
CN SABADELL 60 - CB ARTÉS 30

Bon partit de les cadets que no van haver de patir en excés davant un Artés que no va estar massa inspirat en atac. Les de Paco Rodríguez, que sumen 3 victòries en 4 partits van mostrar un bon nivell de joc i semblen preparades per enfrontar-se amb la pista del potent Viladecans diumenge a les 10.30. A per elles!

Infantil C1
CN SABADELL 44 - CB NOU OLESA 32


Les d'Oriol Real van realitzar un partit molt seriós davant el Nou Olesa, invicte fins a la data, i van imposar-se en un partit que va començar molt fred però que es va anar decantant mica en mica del nostre costat arribant a assolir avantatges de prop de 20 punts.

CE ESCOLA DEL CARME 'B' 35 - CN SABADELL 62 (Ajornat)

En el partit ajornat per pluja nou triomf de les nostres que tot i el fred van anar-se ficant al partit mica en mica fins a arribar al resultat final que demostra l'autoritat amb la que es va imposar l'equip nedador.
Dissabte a la 13.00 l'infantil rep a un dur rival com és el Montpedrós a Les Naus.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' 94 - CB GRANOLLERS 57

Contundent triomf del mini 'A' que tot i no realitzar un bon partit en defensa va aconseguir anotar amb molta fluïdesa tal i com mostra el marcador. 
Dissabte a les 11.45 ens visita un Femení Osona que de ben segur voldrà posar en dificultats a les sabadellenques.

Mini 'C1' 
CN SABADELL 'B' 78 - CB CASTELLAR 29


Després d'una setmana de descans nou triomf amb autoritat del mini 'B' que no va tenir pietat d'un Castellar que poca cosa va poder fer amb les de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro, efectives a ambdues bandes de la pista.
En un canvi d'ordre de jornada el proper partit del mini 'B' serà a les 9.00 aquest dissabte a la pista del Maristes Rubí, un partit que es preveu molt igualat.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' 82 - CBF CERDANYOLA 40

Bon joc en equip el que va desplegar el premini 'A' davant el Cerdanyola i que es va reflectir a la pista i en el resultat final tot i el bon treball de les visitants.
Aquest cap de setmana descans per les sabadellenques que no tenen jornada.

Premini 'C'
CN SABADELL 'B' 47 - VEDRUNA GRÀCIA 25


Bon partit del premini 'B' femení que gràcies a la seva bona sortida en els primers minuts van poder guanyar amb comoditat un partit que d'altra manera se'ls hi podria haver complicat degut a la igualtat de forces entre ambdós equips.
Dissabte a les 10.30 nou partit a casa amb la visita del Nou Barris, un dels millors equips del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.