divendres, 7 de febrer del 2014

Actualitat femenina: Jornada gris en la que només Sènior 'B' i Premini 'A' coneixen la victòria


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 53 - CB TARRAGONA 58

Mal partit del sènior 'A' femení que va tornar a deixar escapar el liderat en solitari al caure davant d'un Tarragona que va plantejar un partit molt sòlid i que sempre va anar per davant en el marcador tot i els esforços de les d'Álvaro Fernández.
Després d'aquest entrebanc toca desplaçar-se a la complicada del TGN Bàsquet, dissabte a les 20.00, en un compromís que posarà a prova a les nostres novament.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 61 - CB PUIG-REIG 48

Retrobament amb la victòria del conjunt de Domingo Marín que tot i quallar un partit molt irregular en determinades fases del joc va aconseguir trencar la igualtat en un gran darrer quart en que la fluïdesa ofensiva va ser molt elevada.
Aquesta setmana toca seguir recuperant sensacions a la pista d'un dels cuers de la categoria com és el BC Martorell que de ben segur plantarà cara a les nostres diumenge a les 12.30.

Júnior 'A'
CN SABADELL 54 - CN TERRASSA 'B' 58

Irregular partit de les nostres júniors que no van estar encertades ni en defensa ni en atac i que van cedir terreny davant d'un CN Terrassa que va portar el timó del partit, sobretot pel que fa des de la línia exterior.
Diumenge a les 16.00 desplaçament a la pista d'un SA Súria que voldrà revenjar-se de la derrota de l'anada.

Cadet 'A2'
PME LES FRANQUESES 55 - CN SABADELL 39

La zona perenne de Les Franqueses va fer trontollar l'atac d'un cadet femení que no va tenir suficients arguments com per atacar-la correctament al llarg del partit i d'aquesta manera es va patir la primera ensopegada d'aquesta segona fase.
Dissabte a les 16.00 visita la nostra pista el CB Artés en una ocasió per recuperar la nostra millor versió.


Infantil 'C1'
CE ESCOLA DEL CARME 'B' - CN SABADELL - Suspès

El mal temps de dissabte al matí va impossibilitar la celebració d'un derbi sabadellenc que es disputarà el proper dimecres 12 de febrer a les 19.00.
Aquesta setmana dura pedra de toc de l'equip d'Oriol real que rep al Nou Bàsquet Olesa dissabte a les 13.00 a Les Naus.

Mini 'A1'

CEJ L'HOSPITALET 63 - CN SABADELL 'A' 47

Dura derrota del mini 'A' femení a Hospitalet en un partit que va dominar tant a nivell de joc com de resultat fins al 5è quart. A partir d'aleshores el desencert en atac i la major presència física de les locals va acabar de dictar sentència.
Dissabte a les 11.45 rebem la visita del CB Granollers en una bona ocasió per recuperar la regularitat en el joc.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descansa

Després d'una setmana de descans el mini 'B' rebrà la visita dissabte a les 11.45 del CB Castellar en una bona oportunitat per seguir demostrant la bona feina que està duent l'equip entre setmana.

Premini 'A'
CE SANT NICOLAU GRANA 31 - CN SABADELL 'A' 85

Inapelable victòria al derbi sabadellenc del premini 'A' que tot i iniciar el partit amb un mal nivell de joc va anar recuperant sensacions fins a imposar el seu estil tant en atac com en defensa.
Dissabte a les 10.30 un dur rival com el CBF Cerdanyola visitarà Les Naus en un partit que es preveu molt igualat.

Premini 'C'
BC SANT JOAN DESPÍ 52 - CN SABADELL 'B' 30

El premini 'B' no va poder davant la intensitat d'un Sant Joan Despí que va ser superior a les nostres, massa esgotades en una pista de dimensions superiors a les que estem acostumades.
Dissabte a les 10.30 ens visita el Vedruna Gràcia de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.