dijous, 13 de febrer del 2014

Actualitat masculina: Les victòries, si són ajustades, molt millors!


1a Catalana

CN SABADELL 'A' 66 - REUS DEPORTIU 64

Partit d'infart el viscut a Les Naus en que els nois d'Àlex Avilés estaven totalment contra les cordes però, en una recta final espectacular, van poder reviure i ajustar el partit fins al apoteòsic bàsquet final d'Oriol Andrés que va anotar al límit per apuntar-se un valuós triomf.
Diumenge desplaçament vital a la pista del Samà Vilanova a les 18.15 per tal de seguir marcant distància respecte els perseguidors.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 73 - UE SANT CUGAT 64


El partit es tractava d'una final i els de Cristóbal Lindo no van fallar apretant encara més la zona baixa de la classificació. El bon inici de partit, que va permetre assolir avantatges de fins a 20 punts, va ser decisiu ja que la UESC va arribar a col·locar-se a només 3 punts a manca de 2 minuts.
Dissabte a les 19.45 complicat desplaçament a la pista del líder, el CB Gavà.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'B' 61 - CB TANINO CERDANYOLA 60

Tercera victòria seguida de manera ajustada per un júnior 'A' que ha entrat en bona dinàmica de joc i resultats fruit del seu bon treball durant la setmana. En aquesta ocasió la víctima, per petits detalls, va ser el Cerdanyola que va cedir per 1 punt.
Dissabte a les 16.00 desplaçament a la pista d'un Dosa Badalona que pot ser un escenari excel·lent per seguir jugant a tant bon nivell.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 47 - CB SANT PERE TERRASSA 'B' 68

Poca cosa va poder fer l'equip de Ramon Pérez davant un Sant Pere que sempre va aconseguir atacar amb encert les propostes defensives dels sabadellencs.
Diumenge a les 12.30 toca desplaçar-se per jugar davant el CEJ L'Hospitalet.

Cadet 'A2'
CB GRANOLLERS 91 - CN SABADELL 'A' 49

El guió es va tornar a repetir una jornada més en un equip cadet que tot i mantenir-se dins el partit fins al descans va enfonsar-se física i mentalment en la segona meitat davant d'un equip que va demostrar el fet de tenir un any més d'edat.
Dissabte a les 20.00 ens visita el CB Cabrera en una bona oportunitat per seguir agafant consistència.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 45 - BÀSQUET ALELLA 'B' 52


Apassionant partit el que es va viure a Les Naus i que tan sols es va decidir per  petits detalls tot i que el merescut guanyador va ser un Alella que va dominar durant molts minuts tot i la insistència dels d'Adrià González que es van resistir a perdre el seu primer partit del 2014.
Dissabte a les 10.45 el CB Prat rebrà la visita dels nostres nois.

Infantil 'A2'
CB MATADEPERA 74 - CN SABADELL 56

Inesperat entrebanc de l'infantil que no va poder superar a un Matadepera molt més endollat al partit i que va superar la fragilitat defensiva dels de Jonathan Ramírez. Tot i això no val a badar i diumenge a les 10.45 ens visita el Lliçà de Munt en una nova prova de foc.

Mini 'A2'
LA SALLE MANRESA 81 - CN SABADELL 'A' 69

Bon partit del mini 'A' que tot i jugar a gran nivell va haver de cedir davant del potencial de una La Salle Manresa que va exhibir una generació de jugadors molt interessant.
Dissabte toca matinar ja que els minis viatgen per medir-se al CB Vic a les 9.15.

Mini 'C1'
CE SANT NICOLAU GRANA 78 - CN SABADELL 'B' 84

Vibrant partit decidit per petits detalls el que van disputar els dos equips sabadellencs enfrontats a la pista del carrer Jardí i que va beneficiar els nois de Ricard Sora, amb més precisió en els minuts finals.
Dissabte tercer derbi local consecutiu davant el CE Escola Pia Sabadell a la seva pista dissabte a les 12.45

Premini 'D'
SALESIANS BADALONA 21 - CN SABADELL 23

Els preminis van obrir el dissabte amb una ajustada victòria per la mínima davant els Salesians de Badalona en un matx en el que la son va ser la protagonista en els quarts inicials per part dels dos equips.
A les 10.30 a Montcada i Reixac els de Marc Sora s'enfrontaran a l'UB Mir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.