dijous, 20 de febrer del 2014

Actualitat femenina: El sènior 'A' no afluixa i es manté al liderat


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 71 - UE SANT CUGAT 49

Important victòria de les noies d'Álvaro Fernández que van desfer-se d'una incòmoda UESC al segon quart en un molt bon parcial que va determinar la resta del matx i que permet a les nostres seguir líders.
Diumenge a les 19.00 desplaçament de vital importància a la pista d'un equip amb molt potencial com és el CN Terrassa.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 28 - CB CASTELLBISBAL 36

Mal partit del sènior 'B' que va acusar en excés els nervis i va acabar cedint davant un Castellbisbal que tan sols va haver d'entonar-se al darrer període per segellar una victòria que era clau per poder accedir a la segona posició.
Aquest cap de setmana l'equip de Domingo Marín no jugarà per aplaçament i traslladrà el seu derbi davant l'Escola del Carme al proper 5 d'abril.

Júnior A
CN SABADELL 45 - JOVIAT LA SALLE 'B' 52

Partit de dues cares el que va disputar el júnior femení davant el Joviat, equip de la zona baixa, que va acabar del costat de les de Manresa tot i el domini en el joc i en el marcador de les nostres en els primers vint minuts de partit.
Diumenge a les 11.00 difícil desplaçament a la pista de l'ASFE, equip que obligarà a treure el millor de les nostres.

Cadet A2
BF VILADECANS 66 - CN SABADELL 57

Molt bon partit de les cadets a la pista del líder, el Viladecans, que només es va resoldre a les acaballes en benefici de les locals tot i la bona feina del nostre equip, competitiu durant tots els minuts.
Diumenge a les 9.00 partit a la pista de la JE Terrassa que obligarà a les sabadellenques a oferir la seva millor versió per endur-se el partit.

Infantil C1
CN SABADELL 54 - CB MONTPEDRÓS 49

Bon partit de les d'Oriol Real que es van imposar al dur Montpedrós en un partit totalment definit per la igualtat durant tots els minuts i que es va traduir en la quarta victòria de cinc compromisos per les infantils.
Aquest cap de setmana descans per les nostres.

Mini A1

CN SABADELL 'A' 99 - FEMENÍ OSONA 67

Resultat enganyós del partit del mini 'A' femení i és que fins al descans l'Osona plantava cara gràcies a les seves individualitats. No va ser fins als darrers períodes que les nostres va prémer l'accelerador en defensa per acabar obtenint un triomf basat en el bon joc col·lectiu en atac.
Dissabte a les 9.00 toca matinar ja que es juga a la pista del Boet-Femení Maresme.

Mini C1
CE MARISTES RUBÍ 50 - CN SABADELL 'B' 48

Derrota per la mínima del mini 'B' que va remuntar un gran desavantatge a la pista de Maristes però que no va ser suficient per endur-se una victòria que es va acabar decidint per petits detalls.
Dissabte a les 17.30 desplaçament a la pista del CN Terrassa per jugar contra un dels millors equips de la competició.

Premini A - Descans

Les de Judit Mayor van descansar però aquesta setmana reprenen l'activitat visitant dissabte a les 12.00 la pista del Sant Celoni

Premini C
CN SABADELL 'B' 19 - CB NOU BARRIS 13

Esforçat partit de les preminis B que tot i estar molt desencertades de cara a cistella van defensar amb molta intensitat i van impedir que el Nou Barris pugués sumar amb encert en atac, cosa que va servir per endur-se la victòria.
Dissabte a les 10.30 tocarà enfrontar-se amb un bon equip com és el Molins a la seva pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.