dijous, 6 de desembre del 2012

El Mini Femení del CN Sabadell participarà al Torneig Top Bàsquet



El prestigiós torneig Top Bàsquet que es disputarà a diversos pavellons de Sabadell els propers 7, 8 i 9 de desembre, comptarà amb la presència del mini femení del CN Sabadell com a un dels 10 participants d'aquest esdeveniment organitzat pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

L'equip entrenat per Salva Gràcia i Quim Gómez ha quedat enquadrat al grup A i jugarà davant equips de molta entitat com poden ser el Ros Casares de València, el GEiEG de Girona, el CBF Cerdanyola o el Joventut Les Corts, tot intentant fer el millor paper possible. Els partits de la primera fase de la categoria mini femenina es disputaran al pavelló de l'Escola Pia (c. de Garcilaso) i podeu trobar més informació al blog oficial del torneig (topbasquet2012.blogspot.com.es).

Les jugadores que acudiran en representació del nostre club seran la Marina Asensio, Carla Bardaji, Laia Castro, Arianna Catlla, Alba Garcia, Clara García, Bet Loarte, Aina Rosell, Carla Sánchez i  Núria Vinyuela.

A continuació us deixem els partits de la primera fase per si voleu venir a animar a les nostres noies!

DIVENDRES 7 DESEMBRE
16.00 - CBF Cerdanyola - CN Sabadell

DISSABTE 8 DESEMBRE
9.30 - CN Sabadell - GEIEG
12.30 - Ros Casares - CN Sabadell
17.30 - CN Sabadell - Joventut Les Corts

DIUMENGE 9 DESEMBRE
En funció de la classificació

A més, el divendres dia 7 Les Naus del Club Natació Sabadell seran la seu de la fase prèvia de la competició infantil femenina amb equips de tota la geografia espanyola com Escolapios de Bilbao o Náutico de Tenerife.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.