dilluns, 17 de desembre del 2012

Cadet Femení. CE Escola del Carme B 25 - CN Sabadell 47

(Foto: Imma Prat)
El conjunt sabadellenc va anar a complir el tràmit de finalitzar la primera fase a la pista descoberta de l’Escola del Carme el passat 15 de desembre en un derbi local. En un  primer moment el fred i el vent van provocar que les jugadores del CN Sabadell no entressin en calor fins ben entrat el partit, tot i que l’execució de l’atac era correcte la finalització amb uns aros molt complicats no es rematava, ja que sortien les pilotes rebotades i no s'aconseguia la fluïdesa necessària per obrir escletxa en el marcador. D'aquesta manera es va arribar al descans del partit amb un incert 20 a 26.

A la represa les nedadores, en lloc de centrar-se en l’atac que ja començava a ser una mica desesperant, va concentrar tot el seu esforç en la defensa i en 10 minuts l’Escola del Carme només va poder fer 3 punts. En els darrers 10 minuts de partit la defensa visitant s'intensificava i les jugadores locals no sabien com atacar cap situació defensiva de les jugadores del CNS, aconseguint que en els darrers minuts les locals fessin 2 punts. En total a partir de la mitja part les jugadores de l’Escola del Carme varen aconseguir 5 punts en 20 minuts, assolint les jugadores de Susana Bosch una merescuda i àmplia victòria per 25 a 47.

Gran partit del CN Sabadell per acabar la primera fase que les porta a l’ascens de nivell per a la segona fase i jugaran a A2 després de finalitzar colíders aquesta primera fase sent el millor atac i defensa de la competició, però amb una derrota davant el Regina Carmeli que les ha privat de finalitzar invictes aquesta fase de la temporada.

Les jugadores que han pres part d'aquest èxit han estat Mireia Barcons, Carla Miranda, Anna Garcia, Anna Porquet, Noemí Bars, Marta Seguí, Ivette Rodríguez, Mireia Rodríguez, Andrea Palazón i les infantils Anna Ferran i Anna Prieto que han estat en dinàmica cadet des d'inici de temporada.