dilluns, 3 de desembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. Reus Deportiu 86 - CN Sabadell A 75

Òscar Navarro donant indicacions (Foto: Rafa Arroyo)

El sènior 'A' es va veure sorprès pel Reus Deportiu que amb una gran efectivitat en atac, en part gràcies als 12 triples que va encistellar, va endur-se el partit trencant així una ratxa de 7 derrotes consecutives.

L'equip sabadellenc que va aguantar en el marcador fins al descans es va mostrar desencertat en atac, sobretot al tercer període amb només 10 punts anotats, i també pels continus errors comesos en el balanç defensiu que provocaven que els reusencs anotessin cistelles fàcils. El primer quart va estar dominat pel Reus Deportiu que amb 3 triples anotats va agafar la iniciativa en el marcador, deixant al final del primer període un marcador favorable de 22 a 17. En el segon quart, els sabadellencs es van mostrar més encertats en atac i van mostrar el seu millor joc, tant des de la línia de 6,25 amb 3 triples de Mario Díaz com del domini sota els taulells del pivot sabadellenc Iram Almaguel, així amb un parcial de 19 a 27 al final del segon quart es va arribar al descans amb un mínim avantatge de 3 punts a favor del CNS (41 a 44).

A la represa, els sabadellencs es van veure bloquejat amb 6 triples dels reusencs, 5 dels quals consecutius, que van trencar el partit a favor de l'equip local amb un parcial final de 25 a 10, i que li donava un avantatge de 12 punts a la conclusió del tercer quart (66 a 54). En el darrer quart l'equip de l'Òscar Navarro va recuperar l'efectivitat en atac, però l'equip reusenc va saber controlar el partit i mantenir la renda aconseguida al tercer període, així l'intercanvi de cistelles deixava al final del partit un parcial igualat de 20 a 21, que no va fer perillar la victòria local.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' continua a la part baixa de la classificació (14è) amb un balanç de 4 victòries i 8 derrotes. El proper partit serà el diumenge 16 a les 16 h a Les Naus amb el BC River Andorra 'B', equip que porta una victòria més que els sabadellencs.

Parcials: 22-17, 19-27, 25-10, 20-21

Anotadors CNS: Romero (26), Sánchez (3), Barnusell, Lahmame, Abella, Ortega (3), Díaz (20), Gorina, Araujo (2), Belmar, Andrés (6) i Almaguel (15).