dilluns, 3 de desembre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 62 - Sedis La Seu d'Urgell 73

El sènior 'B' masculí s'enfrontava a un dels millors equips de la categoria, i va fer el millor partit de llarg del que portem de temporada, amb un joc molt seriós li van posar molt complicat el partit al conjunt de la Seu d'Urgell que no es pensava que els jugadors sabadellencs donessin tanta guerra. Els jugadors de Jordi Talló van sortir molt concentrats amb la feina que tenien de fer i amb un gran aplom sobre la pista van anar mantenint el resultat gràcies a una esplèndida defensa de tots els seus components, arribant-se al final dels primers 10 minuts de joc amb un parcial de 16 a 17.

En el segon quart la tònica va estar similar tot i que en els primers compassos el Sedis va fer un intent de trencament del marcador col·locant-lo 19 a 22, els locals van seguir millorant la seva defensa i li van donar la volta amb un 24 a 22, a partir d'aquest instant tot era un tira i afluixa per part dels dos equips, arribant-se al descans amb un incert 33 a 35.

A la represa el conjunt de Jordi Talló va sortir com un allau sobre del parquet i va aconseguir posar 10 punts de diferència a l’electrònic 43 a 33 en 2 minuts, un temps mort visitant va tornar les coses a la igualtat màxima i en 4 minuts els jugadors de la Seu havien posat el marcador amb un equilibrat 43 a 40, el temps mort local de poc va servir tot i que al final del període es va arribar amb un empat a 49 que deixava el desenllaç del partit pels darrers 10 minuts.

Els últims 10 minuts van començar amb una igualtat extrema novament, però 3 triples consecutius del Sedis va trencar la mentalitat guanyadora sabadellenca i li va permetre arribar al final del partit amb una avantatge realment injusta tal i com es va desenvolupar el partit, ja que els jugadors de Jordi Talló amb el gran partit que van fer es mereixien la victòria, però la baixada de braços defensivament en els últims 10 minuts els hi va costar molt car.

Amb aquesta derrota els sabadellencs es col·loquen penúltims a la classificació amb un balanç de 3 victòries i 9 derrotes. El pròxim partit serà el derbi local amb el CE Sant Nicolau 'B' el diumenge 16 a les 17.30 h a la seva pista.

Parcials: 16-17, 19-16, 14-16, 13-24.

Anotadors CNS: Yll (3), González (4), Escuert, Tejedor (3), Barnusell (5), Belmar (8), Moix (7), Escapa (6), Lahmame (12), Vilches (6), Tena (8) i García.