dijous, 26 de març del 2015

La jornada masculina: Tombar al favorit

Diversos equips de la branca masculina de la secció van sortir a jugar el passat cap de setmana i van acabar tombant a l'equip que apareixia com a favorit en els pronòstics. És el cas del sènior, del cadet A, cadet C o del mini. Veiem cada cas en deteniment:

El sènior masculí es va imposar al 4t classificat de la lliga, el CESET, en un partit en que els visitants arribaven amb baixes i dominaven després del primer període (10-20) però que després es va capgirar en favor dels locals que va quallar dos quarts de gran nivell defensiu que van propiciar la sorpresa (66-54) en un partit que es va arribar a dominar per 20 punts.
Aquest cap de setmana toca jugar a prop de Sabadell, diumenge a les 19.00 a Castellar en un partit molt important pels nostres.

A júnior no van haver-hi sorpreses i és que l'equip 'A' va competir amb l'Argentona durant prop de 30 minuts però al darrer quart es va produir un esfondrament fruit de la major profunditat de banqueta dels locals (70-46). L'equip 'B', per la seva banda, va estar a punt de sorprendre al Grup Barna en uns minuts extremadament competits però, amb el partit en un puny, els barcelonins van ser més pràctics i van acabar enduent-se el matx a l'sprint final (64-52).

A cadets l'equip 'A' va sorprendre al Valldemia en un sòlid partit dels d'Edu
Arizmendi que van mostrar-se pràctics en defensa i efectius corrent la pista (59-46). El Cadet 'B' no va poder amb un CB Castellar amb les idees més clares (49-57) i finalment el Cadet 'C' va protagonitzar la sorpresa al vèncer a l'invicte líder Tecla Sala, amb el que s'havia perdut de manera contundent a l'anada, per un clar 54-42.

També sense partir de favorit va guanyar el mini al derbi local davant el Creu Alta per 64-69 que evidencia la línia de joc ascendent dels nostres jugadors just abans de les vacances de Setmana Santa.

A preminis segueix la ratxa de victòries de l'equip 'A' que va haver de reinventar-se al veure's en una situació insòlita, per sota d'11 al descans, moment en que els nostres van començar a practicar el seu millor joc fins al triomf final (35-40).