dijous, 5 de març del 2015

La jornada femenina: Cap de setmana negre

Mals resultats pels equips de l'àrea femenina que només van guanyar 3 dels 10 partits possibles, tenint en compte que el premini B femení va descansar aquesta jornada.

Els triomfs van arribar pel Premini 'A' que es va imposar en un ajustat partit al Barça CBS per 51-39 en un partit amb moltíssimes fases de gran igualtat, fet que deixa a les noies de Judit Mayor a la zona alta de la seva lliga. També a la zona alta, i també guanyant aquest cap de setmana, està el Mini 'B' de Salva Gracia que tot i no fer un bon partit va poder superar a un dur Bosco Horta per 56-39 que no reflecteix la igualtat del matx. La darrera victòria de la jornada la va assolir el Preinfantil de Tamara Masvidal en imposar-se en un partit a cara o creu a la UE Claret per 32-31 en un final no apte per a cardíacs que deixa al nostre equip en una notable segona posició.

Pel que fa a les derrotes començarem per l'equip Sènior 'A' que no va poder superar a la defensa zonal del Reus Deportiu i, tot i l'encert ofensiu, no va poder imposar el seu ritme en defensa fet que va implicar la desfeta per 69-77 en un partit important per la fase de permanència.
El Sènior 'B' tampoc va estar gens encertat en la seva pista a la peculiar pista del Roser i un darrer període de sequera anotadora i manca d'idees va privar a l'equip d'Ivan Rodríguez d'endur-se el triomf per acabar cedint per un curt 38-34.
El júnior tampoc va tenir el seu dia i en l'estrena de la 2a fase de la competició va ser derrotat per un Joventut Les Corts que va ser més intens, va tenir més encert, i es va adaptar millor a jugar una pista descoberta. El resultat ho diu resumeix perfectament: 61-33.
El cadet va veure tallada la seva bona ratxa de resultats i va caure davant un AB Premià líder que després d'una gran igualtat als primers 20 minuts va imposar-se a una segona meitat on les faltes i lesions de les nostres van impedir competir en millor condicions (77-53).
Irregular partit de l'infantil femení que no va poder amb un Paidos ASFE que va dur l'iniciativa defensiva durant tot el partit i va obligar a les nostres a anotar amb menys fluïdesa de l'habitual. Tot i així a la recta final van haver-hi opcions i només detalls van impedir poder aspirar a més (48-54).
El mini 'A' va jugar un partit molt lluny del seu nivell habitual i això davant d'un equip com el Femení Maresme ho diu tot: al descans el resultat del matx estava decidit i només una millora de l'actitut va fer que el resultat no fos més contundent. Al final 52-89.
El mini 'C' no va començar malament davant un Cerdanyola líder però la manca d'encert en atac en situacions fàcils i l'escàs control del rebot van anar donant la iniciativa gradual a un equip visitant que va poder mantenir la condició d'invicte (45-65).

Toca fer una bona jornada i recuperar les bones sensacions noies, segur que ho aconseguiu!