dijous, 26 de març del 2015

La jornada femenina: Tarda de glòria a Les Naus

El passat dissabte 21 d'abril va haver-hi una gran tarda de bàsquet a Les Naus amb victòries de tots els equips del Club que hi van prendre part destacant entre elles la del sènior 'A' femení que no va fallar en un partit decisiu i va vèncer al cuer, el CB Lleida, per un destacat 62-46. Tot i el nerviosisme i ansietat de les nostres en els primers 10 minuts la solidesa defensiva i la claredat d'idees ens van permetre marxar al descans per davant i, finalment, lligar una victòria còmoda que permet encarar la 2a volta amb molts ànims. De fet aquesta setmana torna a tocar jugar com a local davant el líder, un Reus Ploms en un gran estat de forma, que serà posat a prova per les nedadores.

El sènior 'B', per la seva banda, va passar literalment per sobre de la UE Sant
Andreu a la que va guanyar per un clar 56-17 (al descans 34-2), un bon resultat abans d'encarar un partit molt més exigent com el d'aquest dissabte a la pista del Laietà.

El júnior, per la seva banda, no va poder allargar la seva ratxa de bon joc davant el Bàsquet Llor a Sant Boi ja que les locals van mostrar-se físicament superiors a l'equip de Paco Rodríguez que arrossegava baixes i lesions que van fer que el tram final de partit es fes massa llarg (65-41). Dissabte a les 16.00 a Les Naus nova oportunitat per recuperar energies i sensacions.
En similars circunstàncies va estar el cadet femení que amb fins a 3 baixes no va poder competir amb garanties davant un Grup Barna que físicament va exigir massa a les nostres (66-33).

Les infantils, per la seva banda, van quallar un dels millors partits del curs amb una victòria inapelable davant el BF Viladecans per 80-40 tot i que l'inici de partit no va ser massa bo pel nostre equip.
El preinfantil, per la seva banda, visitava al líder Badalonès i tot i tenir-lo contra les cordes durant bastants minuts no van acabar de treure-ho per la manca d'encert ofensiu (33-29).

A mini victòria irregular de l'equip 'A' davant el CB Cornellà en un partit amb molt desencert ofensiu però en que les nostres no van deixar cap opció en defensa (49-26). L'equip 'B' no va poder amb el potent Lima Horta que al descans ja havia deixat sense opcions a les de Salva Gracia (35-64), i finalment el mini 'C' es va imposar en un equilibrat matx al Sant Quirze BC per 50-42.

A premini intermitent partit de l'equip 'A' davant el Sant Quirze que, tot i els dubtes, es va resoldre del nostre costat per un ajustat 37-31.
El premini 'B' pel seu costat no va poder amb un Torelló d'un altre nivell i va cedir per 58-8.