divendres, 13 de març del 2015

La jornada femenina: Recuperant sensacions

Els equips femenins van recuperar el to a la darrera jornada després d'una
setmana de bona feina als entrenaments. Així doncs no és d'estranyar que el sènior 'A' posés les coses molt complicades a un pletòric Grup Barna que amb un encert que hagués enfonsat a qualsevol equip va haver de treballar durament per desfer-se de les nostres que van dur la iniciativa durant pràcticament tot i la primera meitat i que només van haver de lamentar un parell de parcials en contra que van acabar dictant sentència (70-56).
El sènior 'B', per la seva banda, va superar en un partit a cara o creu a l'Escolapis de Sarrià en un duel en que les barcelonines partien per davant a la taula classificatòria. Tot i la manca d'encert les sabadellenques van aguantar les escomeses visitants i van tenir la suficient sang freda per vèncer 36-35.

Jornada de descans per les júniors que van poder veure com les seves companyes cadets guanyaven per 51-40 al SESE en un partit decidit després del descans, moment en que la defensa de les nostres va adquirir una solidesa suficient per deixar KO a les visitants.

Les infantils van haver de patir davant un CBF Cerdanyola al que coneixien bé però finalment la sang freda de les noies de Sergi Sánchez va acabar sent crucial. De poca cosa va servir l'avantatge de fins a 13 punts que van tenir tot i que el treball va tenir la seva recompensa (53-55).
Les preinfantils, en canvi, no van poder amb el potencial d'un Vedruna Gràcia líder que va demostrar el seu talent tot i el treball de les nostres jugadores que van tenir fases de bon joc (53-42).

A cistella petita el mini 'A' va recuperar sensacions després del seu mal darrer partit i ho va fer imposant-se al CBF Cerdanyola per 34-65. Tot i que no va ser el millor partit del nostre equip, la 2a part de l'equip de Quim Gómez va ser força completa tal i com demostra el resultat final.
El mini 'B' visitava la pista d'un Joventut Badalona líder invicte i es quedava a les portes d'endur-se el partit al caure a la pròrroga per 54-51. No obstant les personals van obligar a cometre alineació indeguda a les locals que han perdut per 2-0 segons el Comitè de Competició.
Mentrestant el mini 'C' obtenia una còmoda i treballada victòria a la pista del CB Argentona per 37-71 tot i les baixes que arrossegava el nostre equip en aquest compromís.

Les preminis A, per la seva banda, va caure en un igualat partit davant el BF Viladecans per 50-44 en un matx resolt per petits detalls i que va caure del cantó local.
El premini 'B' segueix mostrant la seva evolució i tot i trobar-se a un potent AE Badalonès van mostrar alguns detalls que evidencien la seva progressió. La diferència física, però, va ser massa gran. Finalment 17-51