divendres, 20 de març del 2015

La jornada femenina: Brillant cap de setmana tot i la botzina


Brillant cap de setmana dels equips femenins que només van trobar-se un 'però' quan van haver d'enfrontar-se a la botzina. És el cas del sènior 'A' que va caure amb un triple al darrer segon davant l'Arenys en un partit que va tenir a tocar i que hagués suposat un salt anímic per l'equip. Toca refer-se i la millor manera és rebent al cuer dissabte a les 18.00 a Les Naus, el vostre suport serà bàsic!
Pràcticament també sobre la botzina derrota del sènior 'B' a la pista del dur Voramar per un 57-55 que no va fer justícia al bon partit de les nostres.

El júnior, per la seva banda, va construir el seu triomf en un gran 3er període i es va imposar a l'UB Llefià de Badalona per 73-57 en la seva primera victòria de la segona fase.
El cadet no va fallar davant el Sant Jordi de Rubí i va guanyar per 65-51 en un complet partit de les nostres.

A infantil victòria en un partit molt trabat de les noies de Sergi Sánchez que
com a l'anada es va imposar al Barça CBS per 49-54 i es consolida a la zona alta.

Les preinfantils, per la seva banda, van poder celebrar una victòria més clara davant el Safa Horta a casa per 56-32 en un partit amb fases de joc molt bones per part del nostre equip.

A mini només el 'B' va jugar, i es va imposar, al Barça per un incontestable 31-81 a domicili. L'equip 'C' va veure com la pluja l'impedia disputar el seu partit a Badalona i l''A' va ajornar el partit davant el Barça.

A premini victòria contundent de l'equip 'A' en imposar-se per 16-66 a l'Esparreguera mentre que el 'B' no va poder amb el Sant Gabriel Ripollet i va caure per 15-40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.