dilluns, 16 de setembre del 2013

L'Infantil masculí aconsegueix el nivell 'A' en el darrer segon



L'infantil masculí va ser el gran protagonista del darrer cap de setmana dins
Tot i ensopegar en el primer partit
l'infantil va assolir el desitjat nivell 'A'
l'actualitat de la secció ja que va assolir la fita per la qual han estat treballant al llarg de tot l'estiu: classificar-se per nivell 'A'.

Per fer-ho els de Jonathan Ramírez van haver de preparar-se a consciència i treballar fins al darrer segon. En el primer encontre van haver d'enfrontar-se amb al Súria que venia de vèncer en el seu primer compromís amb força autoritat a l'Esplugues (57-78) i, seguint amb la seva dinàmica, els del Bages van imposar els seus centímetres i físic per vèncer el partit amb força comoditat per un clar 66-16 que obligava als nostres a vèncer en el seu segon partit per classificar-se com a segon de grup.
En un partit disputat a Súria els sabadellencs van oferir una altra imatge lliure de nervis i, tot i arribar a perdre per 12 punts davant el C.B. Nou Esplugues, els nedadors van aconseguir refer-se i, en un final d'autèntic infart, van acabr guanyant per 61-60 amb valor doble: victòria i ascens a nivell 'A'.
Després d'aquest èxit el nostre equip haurà de seguir amb la seva preparació de bon nivell ja que disputarà la màxima categoria catalana amb rivals d'excepció. Segur que aquesta generació ens segueix donant moltes alegries.
Felicitats als jugadors, famílies i cos tècnic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.