dimecres, 4 de setembre del 2013

L'Escola d'Iniciació al Bàsquet ara més a l'abast que mai... GRATUÏTA fins al Nadal!



L'Escola d'Iniciació al Bàsquet inicia un nou curs i ho fa amb novetats, la principal d'elles és que serà gratuïta fins al Nadal de manera que li posem ben fàcil a tothom que vulgui provar d'iniciar-se en el nostre esport.

- Edats a les que s'adreça: Nens i nenes de 4 a 7 anys d'edat amb ganes de passar-s'ho molt bé, conèixer un nou esport, aprendre i fer noves amistats.

- Horaris: Dimarts i dijous a Les Naus del C.N. Sabadell (c/Montcada 21) de 18.00 a 19.00

- Metodologia: Amb més de 10  anys d'experiència en la Iniciació al Bàsquet, apropem el nostre esport als infants més petits mitjançant jocs dinàmics i un enfoc de l'esport totalment lúdic per tal de que els més petits s'apropin a un esport d'equip en el que, a més de millorar els seus coneixements, tindran l'oportunitat d'iniciar-se en valors com el respecte, el compromís i la companyonia. Els entrenaments estaran vehiculats per tècnics titulats i amb experiència en el tracte amb infants. 

- A més a més: L'Escola d'Iniciació al Bàsquet del Club Natació Sabadell estarà inscrita a la Federació Catalana de Bàsquet i participarà periòdicament en Trobades Amistoses amb altres nens i nenes d'arreu de Catalunya.

- Més informació: Al 627.338.285 (Quim Gómez) o a basquet.cnsabadell@gmail.com

¡Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.