dilluns, 2 de setembre del 2013

La pretemporada agafa embranzida!



El passat 21 d'agost va ser la data d'inici de la pretemporada dels equips del
Els sèniors masculins van exercitar-se en sessions
de matí i tarda

CN. Sabadell que, un nou curs, van escollir aquestes dates per començar a posar-se a punt de cara a la temporada 2.013-14.
Els més matiners van ser els equips sèniors masculins (A i B) i el sènior 'A' i el cadet femení que van realitzar intenses sessions físiques i a pistes ja que seran els equips que abans iniciaran la temporada regular. De fet, tots tres conjunts ja s'han estrenat en diversos partits amistosos: el sènior 'A' s'ha enfrontat a la UE Horta en dues ocasions i a la UE Sant Cugat, el sènior 'B' al nostre júnior interterritorial i finalment el sènior 'A' femení va enfrontar-se al CB Grup Barna.
Els equips que es van incorporar la darrera setmana van ser el júnior interterritorial masculí, el sènior 'B' femení, el júnior femení i l'infantil masculí que enguany es troba preparant les fases per accedir a nivell 'A'. Dins d'aquest grup el sènior 'B' femení va estrenar-se amb victòria davant l'AE Badalonès mentre que el júnior femení ha realitzat un profitós stage de pretemporada a Caldes d'Estrac.
El júnior femení va desplaçar-se a Caldes d'Estrac per
preparar la temporada
Aquesta primera setmana de setembre s'inicien els entrenaments de la resta d'equips de la secció tot esperant que la temporada 2.013-14 sigui un bon curs en tots els sentits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.