El sènior 'A' femení s'estrena a casa amb victòria

Primer partit de lliga a casa i primera victòria d'un sènior 'A' femení que va
Carla Escuert va ser la màxima encistelladora
de les nostres
haver de treballar de valent en el seu compromís davant un dels clàssics de 1a Catalana com és el TGN, equip rocós i força experimentat.
Els primers minuts van ser d'intercanvi de cistelles, amb un CN Sabadell que semblava en disposició de poder trencar el partit però que va topar-se una i altra vegada amb certa inconsistència en atac que es convertia en pilotes perdudes que li donaven ales a les tarragonines per mantenir-se dins el partit. Amb 10 minuts jugats i empat a 12, al segon període es va passar d'un col·lapse important en atac en els primers 4 minuts a un domini aclaparador basat en la intensitat defensiva i els ràpids contracops que es va convertir en un parcial de 15-6 que deixava el partit 28-21 al descans.
Amb aquesta renda semblava que les sabadellenques començaven a trobar el seu lloc en el partit tal i com es va corroborar en el tercer període que va ser un monòleg de joc local, amb una forta pressió defensiva i atacs força deslliurats que van treure a les visitants del partit ja que tan sols van ser capaces d'anotar dues cistelles en joc en tot el període. Amb 42-26 s'entrà en un darrer quart en que les d'Álvaro Fernández van voler més arribant a dominar per 21 punts de diferència però, lluny de deixar-se anar, el TGN va treballar de valent per mantenir-se dins el partit tot i el domini de les locals que no van poder incrementar la diferència per imprecisions en atac.
Finalment 63-43 i una bona imatge davant el públic de Les Naus que serveix per treure's l'espina del primer entrebanc a la pista del CB Tarragona a la jornada inaugural de lliga.

CN Sabadell: Mayor 3, E.García 7, Escuert 18, Lozano 13, P.García 3, Linares, Masvidal 9, Fontanals 5, Coves 5, Drago.

En un altre ordre de resultats el sènior 'B' femení va caure per 45-46 davant el CB Alisos en el darrer amistós de preparació de la lliga abans d'enfrontar-se amb el Puig-Reig aquest dissabte i el júnior va vèncer per un clar resultat de 37-16 al CB Torelló abans d'estrenar-se aquest cap de setmana contra el CB Igualada en la lliga de nivell 'A'.