dijous, 2 de maig del 2013

El mini femení conquereix el Ciutat de Mollet


El passat dimecres 1 de maig el mini femení del CN Sabadell es va desplaçar fins a Mollet del Vallès per disputar el torneig Ciutat de Mollet, una de les competicions amb més renom d'aquesta categoria que enguany arribava a la seva setena edició.

El mini femení va dominar a Mollet
Les sabadellenques van estrenar-se davant el CB Matadepera, rival contra el que s'han enfrontat ja en nombroses ocasions aquesta temporada, i després d'un irregular partit es va vèncer per la mínima. El segon rival en caure davant les nedadores va ser el CB Vilassar de Dalt que es presentava com un dels grans favorits, però en aquest cas les de Salva Gracia i Quim Gómez van jugar un millor bàsquet i no van donar opció a les del Maresme. Amb l'accés a la final garantit després d'aquestes dues victòries les noies del Club van vèncer en un tràmit l'amfitrió, el CB Mollet, evidenciant la diferència de potencials d'ambdós equips.
El rival de la gran final va ser el CB Matadepera novament ja que, amb un tir sobre la botzina, van aconseguir accedir a la lluita pel títol. La final, però, no va tenir massa història ja que el CN Sabadell va jugar tres quarts de molt bon nivell que van ser suficients per vèncer amb claredat i endur-se el títol de campiones. 

A més d'aquest magnífic resultat col·lectiu dues llençadores de l'equip, la Marina Asensio i l'Aina Rosell van participar al concurs de triples enduent-se la primera, amb força autoritat, el títol de millor tiradora.

Podeu veure la galeria fotogràfica del torneig a la pàgina de facebook de la secció clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.