dilluns, 6 de maig del 2013

1a Catalana Femenina: AEC Collblanc 61 - CN Sabadell 'A' 55

Bon partit de les noies de Jordi Juste a la pista del segon classificat, el potent Collblanc, en un
Les nostres van completar un bon partit a la pista del Collblanc
partit on les nedadores tan sols van poder comptar amb la participació de 7 jugadores sènior per les lesions d'Anna Grau, Gina Drago i Sandra Fontanals. Tot i això, el partit va estar molt competit i la sort del mateix no es va decidir fins els darrers instants.

Les sabadellenques van començar molt ficades al partit i des d'un bon inici van mostrar una defensa agressiva i un bon equilibri en atac que va traduir-se en un domini innegable del partit (8-15 al minut 8 de partit). Però la qualitat del Collblanc, un equip amb moltes jugadores amb experiència a Copa Catalunya i LF2 va fer acte de presència convertint un 11-0 des de les acaballes del primer període fins al minut 4 del segon quart. Les pilotes perdudes i els problemes que va donar la zona d'ajustos de l'equip local, però, no van ser obstacle per les combatives nedadores que van aconseguir connectar diversos llençaments exteriors que van dur el partit al descans en una esperançadora posició (28-26). Semblava que el pitjor moment s'havia superat.

A la represa el CN Sabadell va tornar a tenir problemes d'anotació. La pilota no circulava amb velocitat i no es generaven opcions clares de cistella (29-36). Per sort, l'encert des de la llarga distància, amb tres triples consecutius (Masvidal, Sampedro i Eva Garcia) va permetre agafar aire a les nostres de cara a la recta final del partit. El marcador assenyalava un inquietant 49-40 a l'inici del darrer període però les nostres van tornar a tirar d'intensitat i caràcter i a base de treball van anar retallant les diferències de manera progressiva. Tan sols les accions ofensives de la local Krsmanovic (omnipresent amb 18 punts, rebotejant, dirigint i portant el ritme de partit) apareixien com a obstacle per acabar d'arrodonir el miracle. Amb 59-55 i escassos segons per jugar-se les nostres van arribar a ficar la por al cos a les d'Hospitalet però el desgast físic i la major amplitud de banqueta de les locals van acabar dictant sentència als darrers instants del partit.

Aquesta derrota, sumada a les desfetes de la resta d'equips de la zona mitja, mantenen el CN Sabadell a la vuitena plaça tot i que amb possibilitats d'arribar a assolir la sisena posició d'aquí a final de temporada. Aquesta setmana les de Jordi Juste rebran a la JET 'B' en un derbi comarcal que promet emocions fortes.

CN Sabadell: P.García 14, Linares 2, Masvidal 8, Guitart 3, Mayor 9, Sampedro 14, E.García 5, Alonso, Sans