divendres, 17 de maig del 2013

2a Catalana Masculina: CN Sabadell 'B' 61 - CB Sant Josep Badalona 'B' 45

El CN Sabadell B, va sortir molt mentalitzat de l'objectiu a assolir, ja que no
va poder aconseguir-lo la setmana anterior a Mollet, tansols li quedava l'opció de guanyar al Sant Josep de Badalona a les Naus del C/ Montcada.

I amb aquesta consigna va sortir, amb un inici de 7 a 0 que l'entrenador visitant va trencar amb un temps mort al minut 2 de partit, i posant ràpidament al minut 6 igualada a 7 al marcador, els jugadors sabadellencs habien perdut el ritme de partit i no el trobaven, però finalment un 4 a 0 va permetre als locals prendre aire i acabar el primer quart 11 a 7, la bona defensa local no deixava que els jugadors badalonins juguesin cómodes.

El segon quart va seguir la mateixa tònica uns locals molt encertats defensivament no permetien que els visitans juguesin a plaer, tot i que en aquests 10 minuts els jugadors de Jordi Talló els va costar molt trobar la cistella contraria i en el minut 6 els visitants dominaven el partit amb un resultat de 15 a 17, a partir d'aquest instant un parcial de 5 a 0 tornava a donar ales en atac al CN Sabadell i amb un molt millor encert en atac i la seva gran defensa va poder anar al descans del partit amb un resultat de 27 a 21.

El tercer quart va ser molt interessant, va començar el CN Sabadell dominant clarament el resultat i amb un parcial inicial de 4 a 0 deixava quasi trencat el partit 31  21, però els badalonins poc volien deixar escapar la victòria i permetre que els sabadellencs els guanyesin per segon cop aquesta temporada, i en el minut 8 ja havien escursat distancies 36 a 31, els dos minuts restants de quart varen ser un clar intercanvi de cistelles que no permetia que cap dels dos equips marxes en el marcador.

El darrer quart del partit tansols va tenir un color el del CN Sabadell que va dominar en tot moment tant la defensa com l'atac, un inconmensurable Rashid Lahmame amb dobles figures 21 punts i 17 rebots va portar als sabadellencs a aconseguir la pista a favor en les fases de permenancia a 2na catalana que començaran diumenge a Les Naus a les 19.00