dimecres, 1 de maig del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 79 - CE Sant Nicolau B 74

El CN Sabadell B tenia molt clar que necessitava una victòria en el derbi sabadellenc per treure les sospites que hi havien del descens directe de categoria, i els jugadors conscients de la feina que tenien de fer, es posaren a treballar des del minut 1 de partit.

El primer quart fou de clar domini dels jugadors del CN Sabadell que amb un joc vistós en atac i molt bona defensa aconseguiren descentrar als de l’altre costat de la Gran Via sabadellenca, el primer parcial de partit en el minut 6 mostrava un clar 11 a 4 per els locals, que poc a poc anaren baixant el seu ritme anotador per contra de que el Sant Nicolau comences a entrar en partit, tot i així a la fi dels primers 10 minuts el marcador mostrava un 17 a 12, a la represa un Sant Nicolau que va començar a trobar-se còmode a la pista aconseguí ràpidament posar el marcador en igualtat 17 a 15, i en el minut 7 l'electrònic reflexava un 22 a 21, a partir d'aquest instant els jugadors de Jordi Talló han tornat a ressorgir i un triple de Tejedor posava novament  el marcador a 5 punts 26 a 21, a l'últim minut s'ha entrat amb un 33 a 30 i a falta de 1,2 segons pilota de fons per els locals, que en temps mort demanat han preparat una jugada que ha sortit a la perfecció on un esplèndid Albert Moix (20 punts) i ha permès que al descans s’arribés amb un 35 a 30, que deixava tot per decidir.

A la represa dels últims 20 minuts de partit els jugadors del Sant Nicolau han agafat al CN Sabadell una mica despistat en defensa, atac visitant era cistella i els locals no podien aturar el joc visitant i en el minut 5 el marcador mostrava una igualtat màxima a 44, un parcial de 0 a 5 ha donat la primera avantatja del partit als jugadors del Sant Nicolau, que poc a poc s'han anat trobant millor a pista degut a la davallada defensiva local i que no podien aturar el joc d'atac visitant, s'ha arribat per començar l’últim quart amb un resultat de 52 a 57, tot per decidir en els últims 10 minuts de partit, digne de derbi local.

Els locals sabedors del que es jugaven han sortit amb un joc interior esplèndid d'Eric Tena (22 punts) i en el minut 4 havien igualat el marcador a 63 i acte seguit han culminat la remuntada amb un parcial de 6 a 0, s'han col·locat davant en el marcador i ja no han deixat el domini del mateix en cap moment, tot i que a falta de 1:30m el conjunt visitant ha tornat a la càrrega i ha posat l’electrònic 73 a 72, la bona defensa local en aquest tram de partit ha estat crucial per endur-se la victòria i poder acabar els atacs amb suficient solvència i sentenciar el resultat de 79 a 74. Victòria molt treballada i merescuda dels jugadors del CN Sabadell B.

Parcials: 17-12, 18-18, 17-27, 27-17

CN Sabadell B: Yll (3), González, Escuert, Tejedor (3), Barnusell (7), Belmar (12), Moix (20), Escapa (7), Lahmame (5) i Tena (22).