dijous, 3 de gener del 2013

Consolidació i èxit del III 3x3 Indoor Basketvalles.com - CN Sabadell



(Foto: Basketvalles.com)

Èxit perquè una vegada més l’organització i el desenvolupament de l’esdeveniment va complir amb totes les previsions inicials. 74 equips inscrits, 11 hores de competició ininterrompuda en 8 pistes simultànies, més de 250 jugadors/es i més d’un centenar d’espectadors van ser les xifres més destacades del 3x3 INDOOR, uns números que demostren la plena consolidació d’un esdeveniment en el que molts equips i jugadors/es van repetir experiència firmant la seva 2ª o fins i tot 3ª participació en el certamen. Amb tot, no queda cap dubte que el 3x3 INDOOR BASKETVALLES.COM és, actualment, el 3x3 indoor més multitudinari de tot Catalunya i un esdeveniment de referència en aquest àmbit impulsat per la plataforma de Basketvalles.com, que a través de l’acció de la seva pàgina web i la seva presència a les xarxes socials ostenta un enorme poder de convocatòria entre els amants d’aquest esport.

Fent una valoració conjunta amb les resta d’anteriors edicions, amb 75 equips inscrits en la 2ª i 70 en la 1ª, queda clar que els 74 equips participants d’aquesta 3ª edició mantenen la tendència i rebel·len l’estabilitat i solidesa de l’esdeveniment. A més a més, el fet que no s’anunciés fins tan sols dues setmanes abans de la seva celebració que el 3x3 tindria lloc el 29 de Desembre, quan normalment s’organitza i s’anuncia amb més d’un mes d’antelació, augmenta encara més el valor de les xifres anteriorment citades. En aquest sentit, la direcció de Basketvalles.com ja ha expressat la seva satisfacció per com es va desenvolupar el 3x3 i també va destacar el bon esperit competitiu i esportiu mostrat per tots els equips presents, així com la col·laboració dels participants, personal i mitjans del CN Sabadell, a més dels espectadors, perquè globalment tot funcionés tal i com estava previst.

En l’apartat purament esportiu cal remarcar el gran nivell ofert pels participants, amb jugadors des de nivell EBA a amateur i jugadores des de Lliga Femenina 1 a amateur. L’equip Glodajos, capitanejat per un inspirat Jan Kalina i ben acompanyat per Marc Vintró, Máximo Castellanos i Roger Barnusell (amb l'ajuda d'Eric Tena), va recuperar el títol aconseguit en la 1ª edició, superant en la gran final a Espaisolar.com, guanyador l’any passat. Novament, la categoria sènior masculina va ser la més nombrosa amb gairebé 30 equips. En categoria sènior femenina l’equip Amic Invisible va guanyar amb gran autoritat i mantenint-se invicte, liderat per Anna Gené i Vanessa Viana. Pel que fa a categories inferiors, es van proclamar campions en Júnior masculí Kraughnitors; en Cadet femení Puturrú de fua; en Cadet masculí Big Three; en Infantil masculí Los Pichabrava; en Mini Magic Summer i en Pre-mini All Star.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.