dilluns, 21 de gener del 2013

2a Catalana Masculina. Aracena Sant Josep B 74 - CN Sabadell B 81

CN Sabadell B defensant (Foto: Noemí Bars)
El sènior 'B' visitava la complicada pista del Sant Josep de Badalona, un equip ple de joventut com el sabadellenc. Els jugadors de Jordi Talló van començar el partit amb intensitat tan atacant com defensant, però el conjunt local anava aconseguint mantenir el resultat ajustat, tot i que la defensa visitant no era la mostrada la setmana passada davant del Sant Gervasi de Mollet, el marcador al final dels primers 10 minuts era de 21 a 17, a la represa dels següents 20 minuts una davallada total defensiva va permetre al Sant Josep trencar el resultat amb un recital de triples (5 en aquest quart) que deixaven l'electrònic amb un 52 a 33 que deixava el partit vist per sentència.

Tot i això els jugadors sabadellencs van mostrar tot el seu orgull als colors que defensen i no van donar el partit per perdut en cap instant i van sortir amb una intensitat digne d'elogi, i la defensa va començar a funcionar com una màquina ben ajustada i mica en mica va anar reduint el desavantatge, ja que la bona defensa permetia contracops fàcils i atacs més fluids. Cap al final del 3r quart 3 triples seguits de l’equip sabadellenc va col·locar el marcador en 62 a 53, tenint 10 minuts més de partit i amb un resultat que donava ànims per creure que la remuntada sabadellenca era possible.

Al darrer període els jugadors del CN Sabadell van seguir treballant molt i molt dur en defensa, sense deixar que el Sant Josep jugues gens còmode, i poc a poc amb un Roger Barnusell i Lluís Tejedor molt inspirats també en atac 20 i 14 punts respectivament van aconseguir empatar el partit a 71 a falta de 2 minuts per l’acabament, a partir d'aquest instants els jugadors badalonins totalment descentrats no donaven peu amb bola, a l'últim quart tan sols van poder anotar 4 punts de camp i un parcial de 3 a 10 en els darrers 2 minuts de partit van donat la victòria al conjunt sabadellenc que va treballar de valent per aconseguir una gran victòria i molt important.

El proper diumenge a les 16.15 h tornaran a jugar fora de casa, en aquesta ocasió visitaran la pista del CB Balaguer, equip situat a la 10a posició de la classificació amb una victòria més que l’equip sabadellenc.

Parcials: 21-17, 30-16, 10-20, 12-28

CN Sabadell: Yll, González, Escuert (2), Tejedor (14), Barnusell (20), Belmar (9), Moix (8), Escapa (7), Lahmame (17), Vilches i Tena (4).