dimarts, 15 de gener del 2013

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 50 - CB Cardedeu 38

Anna Ballesta va ser determinant
(Foto: M. Bosch)
Victòria de les noies de Carles Los Santos en un partit marcat per la irregularitat del joc de les sabadellenques, que no van mostrar la seva veritable versió fins als darrers minuts del partit.

I es que els vint primers minuts no van oferir més que un monòleg de joc del Cardedeu que, tot i comptar amb només 6 efectius, va gestionar molt bé els seus atacs aconseguint dur el ritme de partit i anotar amb molta fluïdesa en la majoria dels seus atacs. Les locals, per contra, estaven molt baixes de ritme, fallaven els seus atacs i no trobaven la manera d'atacar les variants defensives de les visitants. Al descans un preocupant 16 a 27 es reflectia al marcador.

Al tercer període, i després del descans, les del CN Sabadell 'B' van reaccionar i van incrementar el seu to defensiu però el seu desencert en atac seguia sent preocupant, tot i que les diferències eren cada cop menors. Va  ser al darrer període quan les locals van, per fi, fer coincidir l'encert amb un bon nivell defensiu i van endur-se per davant un Cardedeu que va veure com les vallesanes passaven per davant com si fossin un huracà firmant un parcial de 24 a 5 que deixava finalment un 50 a 38 que es converteix en la quarta victòria del nostre equip en el que va de temporada.

El proper partit serà el dissabte 19 a les 18.30 h a la pista del CB La Garriga.

CN Sabadell: Lechuga, Colldeforns (2), Gracia (8), Bruguera (2), Belmar, Rodríguez (6), Fitó (6), Ballesta (21), Bars, Valls (1) i Seguí (5).