dilluns, 21 de gener del 2013

1a Catalana Femenina. JE Terrassa B 63 - CN Sabadell A 51

Judith Mayor (Foto: BasketVallès)

Desfeta dolorosa al derbi comarcal pel nostre sènior 'A' femení que tot i no fer un mal partit va caure davant el major encert i el brutal desnivell de faltes (10 tirs lliures per les nostres i 33 per les de Terrassa) davant una JET que va jugar millor les seves cartes a la recta final del partit.

Els primers minuts van ser per les de Jordi Juste que van anotar amb facilitat mitjançant Mayor i Linares però les locals, mica en mica es van anar ficant al partit i van capgirar el marcador en uns mals minuts defensius de les sabadellenques. Amb 19 a 14 el segon període va ser d'alternances anotadores amb protagonisme de la sabadellenca Masvidal però, tot i arribar a col·locar-se a un punt, les nedadores van pagar car la recta final de la primera part encaixant un 4 a 0 que deixava el partit 29 a 24.

Va ser al tercer període quan les noies del CNS van jugar el seu millor bàsquet, i és que tot i una sortida dubtosa, a mesura que els minuts van anar avançant les nostres van aconseguir la fluïdesa ofensiva que no havien tingut fins aleshores, trencant les alternatives presentades per les de Terrassa i donant-li la volta al marcador fins assolir un esperançador 36 a 39. Novament, però, en una espècie de deja vu, les nostres van caure en la precipitació i això va ser aprofitat per les egarenques que van recuperar el domini amb un parcial de 5 a 0 des del tir lliure a la recta final del quart. Amb 41 a 39 i tot per jugar-se, les personals van acabar limitant massa les accions de les noies de Juste que no van acabar d'agafar mai el to necessari per mantenir-se per davant i, en un moment clau del partit, tres triples consecutius de les locals van acabar de trencar un partit que va acabar en poder de les locals per 63 a 51, una diferència potser excessiva donada la igualtat del partit.

Aquest dissabte a les 17.30 h les sabadellenques jugaran a Les Naus amb el CB Lleida 'A', un partit difícil a priori davant d'un rival que només ha perdut 4 partits fins al moment.

Parcials: 19-14, 10-10, 12-15, 22-12

CN Sabadell: Mayor (13), Linares (11), Fontanals (4), Masvidal (6), P.García (6), Drago (4), Guitart (4), E. García (3), Grau, Sampedro i Alonso.