dimarts, 29 de maig del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 79 - C.B. Cantaires 50

Molt bon partit del sènior B que va guanyar amb un contundent 79-50 al C.B. Cantaires de Tortosa. A l'equip del Club Natació Sabadell només li quedava guanyar a casa per tal de forçar el tercer partit de la fase de permanència de la segona catalana masculina. I així ho van fer...aconseguint un resultat que els dóna moral i força per intentar competir aquest tercer i definitiu partit al camp del Tortosa, pista molt difícil com va quedar palès en el primer partit.

El partit va començar favorable als sabadellencs amb un primer quart que deixava un resultat de 18 a 10, amb una molt bona defensa dels locals, ben acompanyada d’un atac intel·ligent i efectiu.

El segon quart també fou pels locals, que després d’un parcial de 22 a 12 van marxar a la mitja part amb un contundent, però encara no definitiu, 22 a 40. Cal destacar en aquest període l’encert dels jugadors del Jordi Talló des de la línia de 6,25.

La segona part va continuar sent dominada pels de Sabadell, tot i les defenses alternatives dels tortosins, que buscaven una reacció per capgirar el partit i un revulsiu que substituís les baixes destacades dins de la plantilla degut a circumstàncies personals.

Finalment la victòria fou per l'equip sabadellenc, que es jugarà tota la temporada amb el desplaçament del proper cap de setmana a Tortosa amb molta il·lusió i convenciment de poder competir el partit i aconseguir la permanència.

Parcials: 18-10, 22-12, 16-12, 23-16

Anotadors CNS: Escuert (2), Tres (18), Salanova (4), Perales (3), Barnussell (4), Yll (11), Moix (7), Ortiz (12), Bertran (1), Belmar (8), Lahmame (7) i Tienda (2).