dimarts, 22 de maig del 2012

1a Catalana Masculina. CN Sabadell 80 - Reus Deportiu 87

Jugada d'atac del CNS. (Foto: Biel Arroyo)

El sènior masculí A que jugava la fase d’ascens a Copa Catalunya va perdre davant el Reus Deportiu. Tot i la derrota el Club Natació Sabadell jugarà la propera temporada a Copa Catalunya, doncs el tercer equip que havia de jugar la fase d’ascens, el C.B. Sant Narcís de Girona, va renunciar a jugar-la. El partit va ser molt disputat fins al final, però l’actuació del jugador reusenc Viñas amb 28 punts d’anotació, 15 dels quals en el darrer quart, va ser determinant  en la consecució del triomf del seu equip.

L’inici del partit va ser molt igualat i l’intercanvi de cistelles deixava un empat a 22 a la conclusió del primer quart. El segon quart va ser pràcticament idèntic al primer i va acabar al descans amb un ajustat 40 a 39 a favor dels vallesans.

A l’inici del tercer quart els reusencs van trencar el partit al seu favor, en part perquè es van mostrar més encertats en atac que els sabadellencs i també perquè van saber treure profit de les ajudes en defensa que feien els jugadors vallesans, fet que va provocar que s’arribés a un 55 a 64 al final del quart. Al darrer període els jugadors del Natació Sabadell es van mostrar més encertats en atac, però no van poder aturar la gran actuació del jugador reusenc Viñas.

Tot i que el partit es jugava a Calaf en pista neutral, els sabadellencs van patir durant tot el partit el mal comportament dels seguidors reusencs, que es van dedicar a increpar als arbitres i als jugadors de l’Òscar Navarro, tot un mal exemple de poca educació i antiesportivitat. Malgrat tot, tant els jugadors com els seguidors sabadellencs van tenir un comportament exemplar i no van entrar en les continues provocacions.

Cal mencionar que aquest ha sigut el darrer partit dels joves jugadors Marc Ollé i Martí Gamarra amb la samarreta del Club Natació Sabadell, jugadors formats en les categories inferiors del Club i que la propera temporada continuaran les seves carreres esportives en un altre equip. Des d’aquí els hi volem desitjar molta sort i felicitar a tot l’equip per l’ascens a Copa Catalunya i la gran temporada que ha realitzat.

Parcials: 22-22, 18-17, 15-25, 25-24

Anotadors CNS: Romero (13), Almaguel (12), Canals, Costa, Ollé (26), Camacho (13), Rodríguez (2), Gorina , Gamarra (9), Andrés (4) i Toni (1).