dimarts, 8 de maig del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 65 - U.E. Barberà B 68

Inesperada derrota la del sènior B del CN Sabadell, que va perdre a Les Naus el derbi vallesà amb la U.E. Barberà B, per un ajustat 65 a 68. El partit va ser molt irregular pels jugadors del Jordi Talló que no van poder guanyar a l’equip barberenc que va merèixer al final la victòria.

L’inici del partit va ser fatal pels sabadellencs, que van encaixar 25 punts en el primer quart, fet que va condicionar la resta del partit, provocant que l’equip del CNS anés a remolc durant masses minuts del partit. El segon quart, tot i la gran acumulació de faltes dels locals, va ser pels de Sabadell amb un tanteig de 15 a 11, gràcies a la millora del treball defensiu sobretot dels jugadors interiors.

El tercer quart va tornar a ser per l’equip sabadellenc creant moltes situacions d’avantatge utilitzant defenses alternatives i més agressives que a la primera part, el parcial d’aquest quart va ser de 14 a 17. Però finalment, el Barberà, amb un gran encert a l’últim quart des de la línia de tres, es va imposar a l’últim segon de partit en anotar un triple per mitjà del seu pivot Franch Valero, que se la va jugar i va acabar entrant sense deixar temps de reacció als sabadellencs.

Amb aquesta derrota, l’equip del Jordi Talló continua a la catorzena posició a la classificació amb un balanç de 11 victòries i 18 derrotes, i a falta d'una jornada està evocat a les fases de permanència amb el factor camp en contra. Aquest dissabte a les 19 h jugarà el darrer partit de lliga amb el C.B. i Unió Manresana de Balsareny, equip que ocupa la 7a posició amb un balanç de 15 victòries i 14 derrotes. El desplaçament dels sabadellencs a Balsareny serà complicat, doncs els balsarenyencs voldran acomiadar-se davant de la seva afició amb una victòria.

Anotadors CNS: Escuert (2), Valls, Salanova, Perales (10), Barnussell (6), Ortiz (14), Bertran (4), Belmar (9), Lahmame (4), Tienda (16).