dimecres, 16 de maig del 2012

2a Catalana Masculina. C.B. i Unió Manresana 71 - CN Sabadell B 61

Nova derrota del sènior B que va tancar la lliga regular a Balsareny amb el C.B. i Unió Manresana. Amb aquesta derrota l’equip del Jordi Talló acaba la competició a la 14a posició amb un balanç de 11 victòries i 19 derrotes i els obliga a jugar les fases de permanència amb el factor pista en contra. El rival en la lluita per la permanència a la categoria és el C.B. Cantaires de Tortosa, equip complicat i molt fort a casa seva.

El partit amb els balsarenyencs no va tenir gaire transcendència, doncs no afectava a la classificació final de temporada. Durant el partit, els sabadellencs, van aprofitar per ultimar alguns detalls de cara a les imminents fases de permanència. El primer quart fou un teva meva de triples amb unes defenses per ambdós equips força permissives i toves. El segon quart, hi van haver vàries rotacions condicionades per les faltes de l’equip visitant, que només disposava de 8 jugadors, això va provocar petits desajustos que van ser aprofitats pels locals, que van aconseguir un 19 a 15, que feia que els del Club Natació Sabadell anés al descans perdent per dos punts. La reanudació del partit, gràcies a un alt percentatge en el tir de tres dels locals, també fou pel Balsareny, que va ampliar diferències posant el partit més complicat pels de Sabadell. Finalment la conclusió de l’enfrontament fou a favor dels locals amb un resultat de 71 a 61 a favor.

Sembla que aquest equip, després de realitzar dos ascensos consecutius en els últims dos anys, està abonat a allargar les temporades realitzant fases, de ben segur que un any més les superaran.

Parcials:18-20, 19-15, 16-12, 18-14

Anotadors CNS: Bertran (6), Belmar (10), Yll (11), Barnussell (4), Lahmame (5), Escuert (8), Salanova (6) i Moix (11).