dimecres, 2 de maig del 2012

1a Catalana Masculina. CN Sabadell 67 - C.B. Alpicat 64

Jugada d'atac del CNS. (Foto: Biel Arroyo)

El sènior del Club Natació Sabadell va guanyar per un ajustat 67 a 64 al C.B. Alpicat de Lleida, equip que venia a Sabadell a buscar la victòria per assegurar-se la permanència matemàticament. El partit va començar molt igualat durant el primer quart, on l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips deixava un 20 a 21 a favor dels lleidatans. Durant el segon període la falta d’encert i les defenses d’ambdós equips deixaven un pobre parcial (10 a 10), que deixaven el final de la primera amb un punt a favor de l’Alpicat.

A la represa els lleidatans van començar a agafar avantatge en el marcador, gràcies sobretot al seu domini en el rebot ofensiu i als ràpids contraatacs, factors que feien perillar la victòria dels sabadellencs i deixaven el final del tercer període en 42 a 50 a favor dels visitants. Els homes de l’Òscar Navarro que aguantaven en el partit gràcies a les seves individualitats, no van reaccionar fins als cinc minuts finals del partit, quan la bona defensa i els ràpids contraatacs van permetre donar la volta en el marcador i guanyar el partit finalment.

Amb aquesta victòria i a falta de dues jornades per a la conclusió del campionat, el CNS continua 4t a la classificació, tot i que empatat amb el mateix balanç de victòries (17) i derrotes (11), amb l’ASFE de Sant Fruitós de Bages, tercer classificat. El proper partit serà el dissabte 5 de maig, a les 19 h a la pista del C.B. IPSI de Barcelona, equip que es troba a la penúltima posició de la classificació i ja ha perdut la categoria.

Parcials: 20-21 , 10-10 , 12-19, 25-14

Anotadors CNS: Romero (8), Almaguel (8), Costa, Ollé (21), Camacho (12), Rodríguez (4), Gorina (2), Gamarra (7), Andres (5) i López.