dimarts, 3 d’abril del 2012

Copa Catalunya Femení. CN Sabadell 42 - Lluïsos de Gràcia 50


Nova derrota del sènior femení dissabte a la tarda a Les Naus amb el líder del grup, l’equip dels Lluïsos de Gràcia A de Barcelona. Tot i la derrota, les noies de la Gemma Lorente van plantar cara i només van perdre finalment de 8 punts, 42 a 50.

El CN Sabadell va fer una bona primera arribant al descans a un 23 a 25 que donava moltes opcions a les locals, però a la represa una efectivitat quasi nul·la donava opcions a que les jugadores dels Lluïsos de Gràcia trenquessin per primer cop el marcador, poc a poc les vallesanes van aconseguir col·locar-se novament a 4 punts, però un altre moment d’inspiració efectiva de les barcelonines van trencar definitivament el partit al seu favor.

Amb aquesta derrota el sènior femení continua a la penúltima posició amb només 3 victòries i 11 derrotes. El proper partit serà el dissabte 14 d’abril, després de Setmana Santa, a les 12.30 h a la pista del CB Valls, equip que es troba en 7a posició de la classificació amb un balanç de 6 victòries i 8 derrotes.

Parcials: 10-19 , 13-6 , 9-16, 10-9

Anotadores CNS:  Gené (12), Vergé (13), Linares (4), Sampedro (1), Fontanals, Reguant (2), Bonet (2), Raya, Barrera, Judit Mayor (8) i Causanillas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.