dimarts, 17 d’abril del 2012

1a Catalana Masculina. CN Sabadell 77 - Cerberus Artés 68

Jugada d'atac del CNS, amb 4 jugadors oberts.
(Foto: Biel Arroyo)
Important victòria la que va aconseguir el sènior masculí del Club Natació Sabadell guanyant a casa al C.B. Artés per 77 a 68. L’Artés que és el segon classificat i ja te assegurat l’ascens a Copa Catalunya va plantar cara en tot moment a l’equip de l’Òscar Navarro. El partit va començar molt igualat durant el primer quart amb un resultat de 18 a 18 final,  però que de seguida el CNS va saber trencar gràcies a la seva bona defensa i ràpids contraatacs, per arribar al final de la primera part amb un 41 a 27, que semblava sentenciar el partit a favor dels sabadellencs.

A la represa el CNS va sortir una mica relaxat i l’Artés va reaccionar amb un parcial de 9 a 19 a favor, que deixava a l’electrònic un 50 a 46, que donava emoció al darrer quart. Per sort, va tornar a aparèixer el millor joc dels jugadors del CNS que van acabar d’imposar-se finalment.

Amb aquesta victòria, el CNS continua 5è a la classificació, tot i que empatat amb el mateix balanç de victòries (15) i derrotes (11), amb el CEB Sant Jordi de Rubí i l’ASFE de Sant Fruitós de Bages, tercer i quart classificat respectivament.

El proper partit serà el diumenge 22 d’abril, a les 12.30 h a la pista del U.E. d’Horta, equip que es troba a la part baixa de la classificació lluitant per evitar el descens.

Parcials: 18-18 , 23-9 , 9-19, 27-22

Anotadors CNS: Romero (10), Almaguel (2), Costa (3), Ollé (12), Camacho (10), Rodríguez (6), Gorina (5), Gamarra (8), Andres (13) i López (8).